Головна Новини Дозвілля музика Названо найпопулярнішу пісню 2022 року (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найпопулярнішу пісню 2022 року (ВІДЕО)

Популярний мобільний додаток Shazam, який розпізнає музику, назвав пісню, яка поставила рекорд за кількістю пошукових запитів у 2022 році.

22 грудня 2022, 03:35 comments2178
Поділіться публікацією:








 Названо найпопулярнішу пісню 2022 року (ВІДЕО)

Музика/Фото з відкритих джерел

Цікаво, що точної кількості пошукових запитів цього треку не повідомляється.

Так, мобільний додаток Shazam, який розпізнає музику, назвав пісню, яка стала абсолютним рекордсменом за кількістю пошукових запитів у 2022 році. Очікувано, найпопулярнішим треком стала композиція епатажної виконавиці Леді Гаги під назвою "Bloody Mary".

Варто зазначити, що пісня була випущена ще в 2011 році, проте після виходу мега-успішного серіалу "Уенздей" від стрімінгового сервісу Netflix, вона отримала друге життя. Трек "Bloody Mary" очолив чарти iTunes, Apple Music та інших музичних платформ, а також став вірусним у соціальних мережах.

На тлі всього цього, не дивно, що саме "Bloody Mary" стала абсолютним рекордсменом за кількістю пошукових запитів у 2022 році за версією Shazam.

Нагадаємо, що надприродне шоу в жанрі жахів та комедії "Уенздей" за перший же тиждень набрало 341,23 мільйона годин переглядів. Таким чином, новому серіалу вдалося обійти інші гучні проекти, такі як четвертий сезон "Дуже дивних справ", п'ятий сезон "Корони" та "1988". Серіал розповідає нам про героїна Уенздей Аддамс із "Сімейки Аддамс під час її навчання в академії "Невермор".

Днями стало відомо, що успішний серіал уже продовжили одразу на два сезони.

Раніше "Коментарі" писали про те, що пес Патрон повторив вірусний танець Уенздей (ВІДЕО). Найвідоміший собака України — пес Патрон — вирішив не залишатися осторонь трендів і також повторив вірусний танець із серіалу "Уенсдей".

Читайте також: Краще за оригінал: Оля Полякова повторила вірусний танець Уенздей (ВІДЕО). Відома українська виконавиця Оля Полякова, відома своєю ексцентричною поведінкою на публіці, вирішила не відставати від сучасних трендів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини