Головна Новини Дозвілля музика Музика, яка зцілює: Євген Хмара заявив про вихід п'ятого альбому
commentss НОВИНИ Всі новини

Музика, яка зцілює: Євген Хмара заявив про вихід п'ятого альбому

Науково доведено, що музика позитивно впливає на роботу мозку і підвищує працездатність

19 жовтня 2020, 18:18
Поділіться публікацією:








У багатьох країнах музику використовують як потужний засіб проти стресу або поганого настрою. І до сих пір вчені намагаються розгадати, як звук впливає на організм людини. Ось і талановитий піаніст Євген Хмара теж не перестає шукати відповідь на це питання: виконавець презентував новий альбом, який показує його суб'єктивне бачення цього світу.

Музика, яка зцілює: Євген Хмара заявив про вихід п'ятого альбому

Євген Хмара. Фото: прес-служба композитора

"Це не просто альбом, це альбом-музикотерапія. Ось уже кілька років я роблю камерні концерти в форматі музикотерапії і як наслідок з'явився новий, абсолютно інший альбом. Нещодавно ми звернулися до державних інституцій України з проханням дослідити вплив моєї музики на стан людини", — поділився артист.

За допомогою різних музичних інструментів, а також 88 чорно-білих клавіш на роялі Євген має намір показати своїм шанувальникам конкретний історичний відрізок часу, в якому всі ми живемо. Виконавець впевнений в тому, що музика створена для того, щоб показати, що існує сила, яка набагато більша і сильніша за нас.

"Я дуже сподіваюся і вірю, що хтось зможе почути в цій музиці себе, пережити справжні почуття і емоції, якими наділив нас Господь Бог. І я точно знаю, що музика — це провідник між минулим і майбутнім, між людьми різної віри і національності. Музика — це сила, яка здатна зцілювати, об'єднувати і відкривати потаємні куточки нашої душі", — розповідає композитор.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Євген Хмара розповів, як за допомогою музики "відкриває" красу України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини