Головна Новини Дозвілля музика «Красиво»: Тіна Кароль представила спокусливий кліп (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Красиво»: Тіна Кароль представила спокусливий кліп (ВІДЕО)

Українська артистка Тіна Каола представила спокусливий кліп нас пісню «Красиво», на який з нетерпінням чекали шанувальники

1 липня 2021, 12:10
Поділіться публікацією:








Популярна українська виконавиця Тіна Кароль представила сьогодні свою нову відеороботу на пісню "Красиво", зачарувавши спокусливим танцем.

«Красиво»: Тіна Кароль представила спокусливий кліп (ВІДЕО)

Тіна Кароль / фото: @tina_karol

Дія кліпу розгортається в ліфті, куди артистка входить в діловому костюмі. І як тільки ліфт почав підійматися, співачка закрутилася в танці у туфлях-роликах, зриваючи з себе костюм і перевтілюючись у справжню диско-діву. Ліфт крутиться навколо своєї осі й в результаті зависає між поверхами. Співачка демонструє глядачам стан закоханості й не прикрите кокетство.

"Рух ліфта символізує підйом наших почуттів, коли ми сліпо закохуємося. Пісня "Красиво" — це ода сміливою дівчини, яка любить тільки тому, що такий її вибір", — каже Тіна Кароль.

Відомо, що режисирував кліп Інді Хаїт, який вже неодноразово співпрацював з артисткою. А хореографом-постановником стала Марина Кущева, яка раніше працювала над кліпами "Скандал" і "Хороший хлопець".

"Існує багато варіацій "танців на роликах", але такого, що робить Тіна — ще не було! Туфлі на високих підборах, що закріплені на платформі роликів роблять хореографію складною для виконання і дуже сексуальною для сприйняття. Така техніка танцю була втілена виключно завдяки перфекціонізму Тіни", — каже хореограф.

Відзначимо, що пісня "Красиво" є головним треком нового однойменного альбому Тіни Кароль.

Нагадаємо, українська співачка Тіна Кароль оприлюднила в соціальній мережі Instagram відео, на якому сидить на підлозі голою з королівським пітоном.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що артистка Тіна Кароль похвалилася стрункими ніжками в ефектному літньому образі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини