Головна Новини Дозвілля музика Користувачі інтернету розкритикували новий кліп Jerry Heil (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Користувачі інтернету розкритикували новий кліп Jerry Heil (ВІДЕО)

На думку слухачів, вона стала "черговий заробитчанкой без принципів"

27 липня 2020, 23:21
Поділіться публікацією:
















Новий кліп Jerry Heil (Яни Шемаевой) на пісню "Блогер" не сподобався українській частині аудиторії. Причина в тому, що пісня виконана російською мовою.

Користувачі інтернету розкритикували новий кліп Jerry Heil (ВІДЕО)

Як зазначив один із слухачів під кліпом на ютубі, "шкода дивитися, що такий цікавий проект скотився вниз. Окей, якщо це просто стиль, але перехід на російську мову заради російськомовної аудиторії — це жесть. Чергова заробітчанка без принципів", — йдеться в коментарі.


Як раніше писали "Коментарі", 24-річна українська співачка і популярна видеоблогерка Jerry Heil порадувала своїх фанатів новою піснею, яка стане саундтреком до нового сезону реаліті-шоу "Від пацанки до панянки".

Артистка випустила композицію "#НЕБЕЙБІ", де розповідає про буллинге і про те, як важливо не піддаватися на провокації, а знаходити сили, щоб рухатися вперед. Jerry Heil зізналася, що з радістю прийняла пропозицією написати саундтрек до популярного шоу, тому що ця тема їй була близька. Співачка зазначила, що в той момент відпочивала з сім'єю на море, але натхнення написати трек на таку тему, прийшов до неї відразу, тому вона взялася за роботу в той же вечір.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини