Головна Новини Дозвілля музика KAZKA презентувала новий трек - кліп зняли в зоні відчудження в рамках соціального проєкту
commentss НОВИНИ Всі новини

KAZKA презентувала новий трек - кліп зняли в зоні відчудження в рамках соціального проєкту

Цього року 10 українських і закордонних артистів взяли участь у соціальному проєкті "Звуки Чорнобиля". Протягом двох років збиралась аудіобібліотека звуків по всій зоні відчуження. На її основі артисти написали пісні, а також зняли кліпи в зоні

28 жовтня 2020, 23:25
Поділіться публікацією:








Електро-фольк-гурт KAZKA представив нову пісню та кліп "Острів". Трек присвячено соціальному музичному проєкту "Звуки Чорнобиля", який організовано під патронатом Державного агентства з управління зоною відчуження та Українським фондом культури.

KAZKA презентувала новий трек - кліп зняли в зоні відчудження в рамках соціального проєкту

Фото: Facebook KAZKA

Пісня створена на слова Ярини Сізик,  Музика та продакшн — Сергія Єрмолаєва (Ранова) / RUNSTARBEATS.

Для запису кліпу знадобився лише один день, який гурт провів в Чорнобильській зоні.

"Трагедія на Чорнобильській АЕС — це катастрофа, яка залишила глибокі рани на тілі нашої планети. Час вже не повернути назад, але пам’ятати — це обов’язок усіх наступних поколінь. Завдяки цьому крутому проєкту, ми спробуємо зберегти пам’ять про Чорнобильську трагедію назавжди за допомогою музики", — прокоментувала вихід треку лідер гурту Олександра Зарицька.

Член гурту KAZKA Микита Будаш розповів про свої відчуття під час візиту зони відчуження, згадуючи, що в його дитинстві вони часто ходили на покинуті місця і там вигадували свій світ, в який грали.

"Тут на жаль "світ" вигадали без нашої участі, і тому відчуття трагедії не покидало мене весь час подорожі." – підкреслив Будаш.


Раніше "Коментарі" писали про те, що в Україні створили віртуальну виставку про Чорнобиль, яку можна подивитися онлайн і в VR-шоломі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини