Головна Новини Дозвілля музика Девід Гетта продає права на свою музику: кому і за скільки
commentss НОВИНИ Всі новини

Девід Гетта продає права на свою музику: кому і за скільки

Французький діджей Девід Гетта вирішив продати права на свою музику відомій звукозаписній компанії Warner Music

18 червня 2021, 16:20
Поділіться публікацією:

53-річний французький діджей Девід Гетта, який за сумісництвом є одним з найпопулярніших музичних продюсерів, продає права на свою музику. Такою інформацією поділилося видання Reuters.

Девід Гетта продає права на свою музику: кому і за скільки

Девід Гетта (фото з відкритих джерел)

Відомо, що угоду він укладає з Warner Music — великою компанією американського ринку звукозапису. Фінансові подробиці не розголошуються, але згідно з інформацією Financial Times, сума угоди вже перевищила 100 мільйонів доларів. Якщо угода буде досягнута, то американська компанія отримає авторські права на весь каталог композицій французького діджея.

Відзначимо, що Девід Гетта випустив 7 альбомів, 10 компіляцій і 41 сингл. Він співпрацює з такими виконавчими та групами як The Black Eyed Peas, Мадонна, Lady Gaga, Snoop Dogg, Нікі Мінаж, Джастіном Бібером і іншими.

Минулого року Девід Гетта отримав титул "Кращий діджей" за версією DJ Magazine. Зараз він займає восьме місце серед усіх виконавців у світі за кількістю щомісячних слухачів на платформі потокового аудіо Spotify.

Нагадаємо, що популярний французький діджей Девід Гетта у 2020 році побив відразу два рекорди Гіннеса. Сталося це завдяки Facebook сторінка музиканта набрала 50 мільйонів 453 тисячі 440 лайків. Всього ж на нього підписані 48 мільйонів 223 тисячі 77 користувачів. Діджей був удостоєний нагороди за те, що встановив новий рівень завдяки натовпу шанувальників, які дивилися його пряму трансляцію-сет. Також діджей виявився "найзалайканішим" у всій соцмережі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська зірка Мадонна відмовилася працювати з одним з найвідоміших діджеєм світу Девідом Гетта, коли дізналася його знак зодіаку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини