Головна Новини Дозвілля музика Церемонія вручення музичної премії «Греммі» перенесена на невизначений термін через поширення Omicron
commentss НОВИНИ Всі новини

Церемонія вручення музичної премії «Греммі» перенесена на невизначений термін через поширення Omicron

CBS і Академія звукозапису заявили, що проконсультувалися з місцевими чиновниками, експертами в галузі охорони здоров’я та артистами, перш ніж вирішити скасувати дату в січні

6 січня 2022, 16:00
Поділіться публікацією:

Цьогорічну церемонію вручення премії "Греммі" найкращим музичним виконавцям перенесли на невизначений термін через швидке поширення штаму коронавірусу Omicron. Таку заяву зробили організатори в середу, 5 січня. Про це повідомляє Reuters.

Церемонія вручення музичної премії «Греммі» перенесена на невизначений термін через поширення Omicron

Трофеї премії «Греммі» - Reuters

Шоу мало відбутися на арені в центрі Лос-Анджелеса та транслюватися в прямому ефірі на CBS 31 січня.

"З огляду на невизначеність, пов’язану зі штамом Omicron, проведення шоу 31 січня просто містить забагато ризиків", – йдеться у спільній заяві CBS та Академії звукозапису.

Номінації на премію були оголошені в листопаді. Піаніст і керівник гурту Джон Батіст очолив сферу, яка охопила реп і джазову музику, зокрема новачків від підліткової поп-сенсації Олівії Родріго до ветерана співака Тоні Беннетта, 95 років, який отримав свою першу премію "Греммі" в 1963 році.

Церемонія вручення премії "Греммі" 2021 року також була перенесена через пандемію COVID-19. Церемонія була організована в березні замість січня і включала поєднання попередньо записаних і живих фрагментів перед невеликим соціально дистанційованим натовпом.

Організатори сподівалися цього року повернутися до чогось ближчого до традиційного святкування з великою аудиторією в колишньому Staples Center. Ведучим заходу був запрошений телеведучий Тревор Ной.

"Здоров’я та безпека тих, хто є в нашому музичному співтоваристві, живої аудиторії та сотень людей, які невтомно працюють над створенням нашого шоу, залишаються нашим головним пріоритетом", – сказали вони.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Брітні Спірс повідомила, чому не готова повернутися до музичної кар'єри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини