Головна Новини Дозвілля музика Букмекери оновили прогнози перед першим півфіналом Євробачення 2023
commentss НОВИНИ Всі новини

Букмекери оновили прогнози перед першим півфіналом Євробачення 2023

Букмекери оцінили шанси на перемогу конкурсантів Євробачення 2023 перед початком першого півфіналу.

8 травня 2023, 16:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

9 травня в англійському Ліверпулі пройде перший півфінал Євробачення 2023. Букмекери оновили свої прогнози, де кілька учасників змінили свої шанси на перемогу Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на таблицю рейтингів Eurovision World.

Букмекери оновили прогнози перед першим півфіналом Євробачення 2023

Україну на Євробаченні представить гурт Tvorchi. Фото з відкритих джерел

Беззаперечним лідером перед першим півфіналом Євробачення 2023 залишається Швеція, яку представляє виконавиця Loreen з піснею Tattoo. Букмекери оцінюють шанси співачки на перемогу у 39%. Друга місце за фінським виконавцем Käärijä та композицією Cha Cha Cha – 24%. Трійку лідерів замикає La Zarra з Франції. Шанси на її перемогу 7%

6%, що усього на 1% менше ніж у Франції, має гурт Tvorchi з піснею Heart of Steel, яки представляє Україну.

Зміни в рейтингу букмекерів відбулись починаючи з п'ятого місця, яке було за норвезькою виконавицею Алессандрою, але тепер займає учасниця від Іспанії Бланка Палома. Також шанси на перемогу зменшились у представника Італії, Марко Менгоні опинився на восьмому місці.

Ймовірно, найбільші зміни у прогнозах букмекерів відбудуться після першого та другого півфіналу Євробачення, адже тоді глядачі та суді зможуть побачити номери виконавців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що організатори Євробачення проведуть масштабну кампанію на знак солідарності з Україною.

Також "Коментарі" писали, що у Ліверпулі відкрили перший у світі Монумент миру, який присвячений Україні. Відкриття відбулось в англійському місті, яке приймає Євробачення, щоб привернути увагу до світу. Очікується, що після перемоги України на війні, монумент подарують одному з українських міст.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини