Головна Новини Дозвілля музика «Агонь» і Jah Khalib презентували спільну пісню (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Агонь» і Jah Khalib презентували спільну пісню (ВІДЕО)

Український гурт «Агонь» презентував разом з Jah Khalib пісню під назвою «Гори-гори» - це ода дітям

30 квітня 2021, 16:00
Поділіться публікацією:








Відома українська поп-група "Агонь" представила спільну пісню з Jah Khalib, яка називається "Гори-гори".

«Агонь» і Jah Khalib презентували спільну пісню (ВІДЕО)

Агонь і Jah Khalib заспівали оду дітям / фото: пресс-служба

Прем'єра треку відбулася сьогодні, 30 квітня, і він став самим "дорослим" в репертуарі групи. Соліст "Агонь" Антон Савлепов зазначив, що це ода дітям. У пісні вони співають про батьківську турботу і любов, оберігаючи душі своїх народжених і майбутніх дітей.

"Ми хочемо, щоб наші діти жили легко, і нехай все у них трапляється з волі провидіння. "Гори-гори" — це капсула часу майбутньому поколінню, в якій запечатаний сенс любові та підтримки".

За словами іншого учасника групи Костянтина Боровського, версія треку спочатку була написана Сашком Чемеровим — творцем легендарного українського гранж-колективу "Димна Суміш", автором пісень "Агонь" і Quest Pistols і мала іншу спрямованість, але Jah Khalib запропонував змінити текст — і заспівати послання дітям.

Казахстанський російськомовний репер Jah Khalib зазначив, що, почувши демоверсію треку, його дуже зачепив приспів. І завдяки йому і народилася ідея колаборації з групою "Агонь". Учасники записали для композиції дитячий хор — так остаточно оформився посил "Гори-гори".

Нагадаємо, в березні популярна 39-річна артистка Віра Брежнєва представила свій новий кліп на пісню "Ти не один", який заряджає позитивом і нагадує про те, як важливо відкрити себе світові та розширювати свої межі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що ректор Київського університету культури та мистецтв Михайло Поплавський представив несподівану версію кліпу на пісню "Сало", яка відома шанувальникам його творчості вже 20 років. У кліпі Поплавський з'являється в вишуканих костюмах в стилі легендарного кутюр'є Карла Лагерфельда з його фірмовим високим коміром.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини