Головна Новини Дозвілля лайфхаки Зробити до обіду: першочергові дії успішних людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Зробити до обіду: першочергові дії успішних людей

Привчити себе до цих простих дій не так вже просто, але нагорода за зусилля не змусить себе чекати

26 червня 2020, 17:44 comments1204
Поділіться публікацією:

Кожен чоловік, який хоче стати успішним, повинен докласти чимало зусиль. Працювати багато, відпочивати мало, завжди тримати руку на пульсі будь-яких справ, координувати дії підлеглих, стежити за діями конкурентів і багато чого іншого. У цьому вирі дуже легко втратити контроль, вибитися з сил. Тому необхідно здійснювати ряд простих дій, які допоможуть не зійти з рейок і завжди тримати ситуацію під контролем. Сьогодні ми розповімо тобі, що потрібно зробити в першу чергу, щоб твій день був продуктивним.

Зробити до обіду: першочергові дії успішних людей

План дій

Склади список запланованих справ, щоб краще організувати свою роботу. Краще всього зробити це ввечері, щоб вранці не витрачати час. Відомий американський бізнес-консультант Ендрю Дженсен зазначає, що планування з вечора на ранок сприяє міцному сну.

Зупинка будильника

Від фрази "Ще десять хвилин і встаю!" треба відмовитися. Таким чином ти крадеш час у самого себе. Уставати потрібно по першому дзвінку. Спочатку це буде дуже важко, але з часом ти звикнеш і здобудеш з цього багато вигод.

Ранковий ритуал

Ранок повинно починатися з чогось приємного. Наприклад, читання свіжої преси за чашкою кави, перегляд цікавих роликів в інтернеті або навіть ранкова молитва, якщо ти віруючий. Головне тут — провести час з самим собою.

Звірка завдань

Звіряй поставлені завдання зі своїм керівництвом і підлеглими. Краще перепитати, ніж потім переробляти і гнівити свого шефа. Крім того, від якості роботи кожного співробітника залежить загальний результат. Треба ставити пріоритети і не приховувати досягнутих тобою успіхів. Нехай це стане стимулом і прикладом для інших.

Ці звички істотно піднімуть твою продуктивність і допоможуть значно швидше досягти поставлених завдань. Також видання "Коментарі" розповість про головні правила успішних ділових переговорів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини