Головна Новини Дозвілля лайфхаки Заробив величезну суму: індонезієць виставив 933 селфі на NFT-аукціон та став героєм мемів
commentss НОВИНИ Всі новини

Заробив величезну суму: індонезієць виставив 933 селфі на NFT-аукціон та став героєм мемів

На NFT-аукціоні чоловік заробив сотні тисяч доларів

18 січня 2022, 23:15 comments1114
Поділіться публікацією:

Житель цієї країни п’ять років формував свою колекцію, щоб змонтувати собі відео на згадку, проте вирішив поділитись світлинами  і отримав гроші на те, щоб здійснити свою мрію.

Заробив величезну суму: індонезієць виставив 933 селфі на NFT-аукціон та став героєм мемів

Хлопець виставив на аукціон 933 селфі (фото з відкритих джерел)

 В перші дні нового року 22-річний індонезійський студент Султан Густаф Аль Гозалі став відомим на ринку NFT  через незвичайний проєкт — колекцію з 933 однотипних Селфі, які хлопець відзняв  за останні п'ять років. Його роботи  в мережі   несподівано стали популярними, і тепер  зібрання селфі  вартує більше  мільйона  американських зелених.

Цей невеликий особистий проєкт  індонезієць почав відзнімати ще в 2017 році.

 Аль Гозалі тоді не підозрював про те, що існують невзаємозамінні токени. Хлопець робив селфі кожного дня, аби на церемонії  випуску  представити таймлапс-відео про те, як він удосконалився за  роки  навчання. До кінця 2021 року в нього зібралося майже тисяча селфі. На них він беземоційно дивиться в об’єктив камери.

 Так само студент з Індонезії познайомився зі світом блокчейн-технологій і криптовалют — і вніс зміни до  планів на свою галерею. На початку січня він виставив  всю колекцію на біржі OpenSea і призначив ціну за кожне фото — це майже три долари.  Першого  дня він реалізував  вже кілька селфі.

 На новацію звернув увагу  популярний індонезійський шеф-кухар  Арнольд Пурномо. Він розповів про  галерею іншим учасникам спільноти, перетворивши  ці селфі в локальний мем. Світлини почали масово купувати, шукаючи "найбільш рідкісні" екземпляри, ділитися токенами в Твіттері.

 Зараз  частина виручки від продажу  нараховується  автору галереї у  так званих ліцензійних відрахуваннях. Так, тільки за  сім днів Аль Гозалі заробив понад ста тисяч доларів. Він  каже, що вже не  планує виставляти нові селфі, а отримані кошти  має намір інвестувати  для створення  власної  студії  анімації.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Індії молода дівчина вбила себе під час селфі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Артем

20 січня 2022, 15:46

Надо хотя бы свои картины на виолити выставить попробовать, раз даже селфи какого-то парня имеют успех


Новини