Головна Новини Дозвілля лайфхаки Який подарунок зробити чоловікові на день народження?
commentss НОВИНИ Всі новини

Який подарунок зробити чоловікові на день народження?

У сучасному світі є величезна кількість можливостей, як приємно здивувати чоловіка. Нижче зібрані кращі рекомендації на тему: який оригінальний подарунок піднести коханому чоловікові в його день народження

23 жовтня 2020, 16:41
Поділіться публікацією:

У разі якщо йдеться про сильні почуття, чоловікові буде вкрай приємно отримати подарунок, виготовлений руками його супутниці ( "hand-made") або спланований нею заздалегідь. Такий подарунок дасть йому чітке відчуття тепла і любові. Подарунок, виготовлений або організований самостійно, назавжди залишиться для нього унікальним.

Який подарунок зробити чоловікові на день народження?

Що подарувати чоловікові

Отже, що це може бути за подарунок?

Власноруч виготовлена корзина для зберігання особистих речей (нижньої білизни або шкарпеток), наприклад, у вигляді пожираючого шкарпетки динозавра.

Спеціальний календар на майбутній рік, в якому вже відзначені всі знакові події і торжества. Такий подарунок буде точно прийнятий з радістю, адже у представників чоловічої статі вічно виникають складнощі з тим, щоб планувати знаменні особисті заходи.

Чудовий подарунок — фоторамка з уже надрукованими, його улюбленими зображеннями.

Торт на день народження, в який може бути вкладена записка з нестандартним поздоровленням (можливо, навіть інтимного характеру).

Вечеря на двох, приготована своїми руками, з елементами романтики. Це можуть бути свічки, пелюстки троянд. В кінці вечері можна подарувати супутнику заздалегідь підготовлений танець з ноткою еротики.

Замовлена заздалегідь індивідуальна зйомка у професійного фотографа.

Унікальна тематична вечірка, яку можна організувати в його честь, однозначно стане для чоловіка приємним сюрпризом. Головною умовою залишається ідеальна і грамотна її підготовка.

Пов'язані вручну шкарпетки, рукавиці, кардиган або шарф — при цьому потрібно розуміти, що а) це однозначно подарунок на строго певний сезон (зима чи осінь); б) необхідно точно знати параметри чоловіки, а також його смакові і колірні уподобання, щоб вгадати з моделлю і кольором.

Класичні подарунки

Якщо ж є відчуття, що чоловік оцінить більш консервативний, класичний подарунок, тоді можна віддати перевагу одному з наступних варіантів:

Якісний шкіряний гаманець, в який напередодні необхідно покласти монетку;

Брючний ремінь, виготовлений з натуральної шкіри, чорного класичного кольору;

Дорогий планер або органайзер. Такий подарунок буде символізувати прояв інтересу до його поточної роботі, турботи про розвиток його кар'єри.

Виріб з дорогоцінних металів (це, наприклад, може бути срібний ланцюг).

Дорогий алкоголь (якщо чоловік цінує подібного роду аристократичні подарунки).

Фірмова брендова чоловіча парасолька, — за умови, що у виборі подарунка також врахована його сезонність.

Якщо дозволяють кошти — це може бути стильний гаджет (наприклад, мобільний телефон).

Якщо чоловік — автомобіліст, відмінним подарунком стануть спеціальні тематичні авто-аксесуари.

Маючи в арсеналі всі поради, не варто забувати про головне — до підбору подарунка необхідно підійти з душею і врахувати всі особливості винуватця торжества. Якщо ця умова буде виконана — чоловік 100% буде вражений.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини