Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як зберегти життя акумулятору смартфона: поради експерта
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зберегти життя акумулятору смартфона: поради експерта

Середній термін служби акумулятора становить від одного до трьох років

9 січня 2022, 21:10
Поділіться публікацією:

Ще десять років тому мало хто міг уявити, що телефон вимагатиме заряду чи не кожен день. Раніше його вистачало на кілька днів, а то й тижнів. До того ж, багато власників телефонів, самі не підозрюючи, "вбивають" акумулятор пристрою. Фахівець розповів, як зберегти життя батареї на тривалий період, повідомляє УНІАН.

Як зберегти життя акумулятору смартфона: поради експерта

Як зберегти життя акумулятору смартфона - фото з відкритих джерел

Експерт у галузі кібербезпеки Сергій Вакулін зазначає, щоб продовжити термін нормальної роботи акумулятора телефону, основне – не допускати його перегріву. Це може статися під час запуску потужних ігор або користування "ненажерливими" програмами. Також батарея може перегріватись через вкладки, які працюють у фоновому режимі.

Крім того, фахівець рекомендує не використовувати щільні чохли в процесі зарядки пристрою, а якщо акумулятор все ж таки перегріється, потрібно відключити смартфон з мережі. Також Вакулін не радить заряджати девайс "нерідним" пристроєм.

Середній термін служби акумулятора становить один-три роки. При цьому багато що залежить від інтенсивності використання техніки.

Експерт дав рекомендацію не заряджати телефон усю ніч, а також носити пристрій у чохлі та у внутрішніх кишенях у холодну пору року.

Раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" розповідалось, що як правило, на смартфонах та інших гаджетах користувачі вмикають Wi-Fi, щоб отримати доступ до соціальних мереж та різних програм. При цьому багато хто не знає, що є й інші корисні функції Wi-Fi, якими можна регулярно користуватися, наприклад, виводити зображення на телевізор або передавати файли.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини