Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як зберегти свої гроші після крадіжки вашого телефону: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зберегти свої гроші після крадіжки вашого телефону: подробиці

Як зберегти гроші після того, як у вас вкрали телефон

19 лютого 2022, 14:55
Поділіться публікацією:

У нашій країні все більше спритників, які, використовуючи різні шахрайські методи та шляхи обману, намагаються виманити у наших співвітчизників дані банківських карток. Але позбавитися грошей можна й іншим способом, ненароком втративши свій мобільник. Як зберегти свої заощадження, коли ви втратили мобілку, про це повідомляє РБК-Україна.

Як зберегти свої гроші після крадіжки вашого телефону: подробиці

В Україні зросла кількість крадіжок ґаджетів (фото з відкритих джерел)

Представники однієї з відомих банківських установ – "ПриватБанку" запевнили, що у ситуації, коли ви втратили або вам телефон вкрали, ваші гроші з карток перекинути на інший рахунок шахраї не зможуть. Для того, щоб почати операцію та увійти в програму, потрібно мати пароль від Приват 24.

За словами представників банківської пресслужби, якщо клієнт нещодавно користувався послугами програми, але закрив його чи немає активних дій з його боку, вона автоматично вийде з цього облікового запису і знову вимагатиме пароль.

Але, якщо таке трапилося і ви залишилися без смартфона, необхідно поінформувати банк, що у вас його поцупили. Банківські клієнти знають, що для цього спеціальний номер оповіщення – 3700.

Після Вашого телефонного повідомлення оператор банківської установи здійснить відключення можливості прийому команди з цього фінансового номера.

Коли клієнт зможе відновити номер або змінити його, потрібно поінформувати про це банк.

Нагадаємо, "Коментарі" інформували про те, як зберегти листування у Viber після зміни номера. Viber – один із найпопулярніших месенджерів, тому не дивно, що при зміні мобільного номера хочеться зберегти важливі листування. Експерти розповіли, за допомогою яких дій це можна зробити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини