Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як витягнути з дверей уламок зламаного ключа: це досить просто
commentss НОВИНИ Всі новини

Як витягнути з дверей уламок зламаного ключа: це досить просто

Ці поради допоможуть тобі обійтися без виклику фахівця, коли уламок ключа застряг в замку

8 грудня 2020, 16:08 comments1280
Поділіться публікацією:








Деякі з нас стикалися з ситуацією, коли уламок ключа застрявав в замковій щілині. Навіть якщо з тобою такого не відбувалося, було б непогано знати, як вийти з цієї ситуації. І ні, не йтиметься про пінцет, хоча це теж непоганий варіант.

Як витягнути з дверей уламок зламаного ключа: це досить просто

ФОТО: Міс Чистота

Зламати ключ у замку не так вже й складно, як здається на перший погляд, особливо взимку, коли механізм може заїдати від холоду. Якщо ти зіткнувся з такою ситуацією, то не поспішай викликати майстра. Існує один простий спосіб, який допоможе витягти відламаний шматочок ключа. Тобі потрібна лише запальничка і клейовий стрижень.

Цей спосіб продемонстрував користувач Reddit з ніком SileeGoose. У коментарях до його запису справедливо помітили, що спрацює цей трюк лише коли ключ повернутий в нейтральне положення, і його штифти не затиснуті. В іншому випадку клейовий стрижень навряд чи буде корисний.


Як вже говорилося вище, витягнути ключ із замка можна за допомогою пінцета. Проте, ефективність такого способу теж сильно залежить від положення ключа, розміру і форми уламка, а також від конструкції самого замку.

Також видання "Коментарі" розповість, як носити маску, щоб окуляри не запотівали. Вимушені карантинні обмеження типу обов'язкового носіння захисної маски стали справжнім випробуванням для тих, хто носить коригувальні окуляри. Адже загальновідомий факт, що при найменшому видиху крізь аксесуар тепле вологе повітря підіймається, через що скло окулярів пітніє. Людині доводиться робити зайві рухи тіла, знімаючи окуляри, протирати лінзи, або жертвувати своєю безпекою, носячи маску нижче носа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини