Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як витягнути себе на ранкове тренування: кілька корисних порад
commentss НОВИНИ Всі новини

Як витягнути себе на ранкове тренування: кілька корисних порад

Ранкове тренування - це прекрасно. До того моменту, коли заради них потрібно піднятися з ліжка

20 жовтня 2020, 14:05
Поділіться публікацією:

Іноді нам важко змусити себе тренуватися після важкого робочого дня. Іноді на це просто немає часу. Вихід з цієї ситуації простий — тренуватися вранці. Це непросто — змусити себе встати раніше заради того, щоб як слід напрягтись. Саме тому ми розповімо тобі, як вибратися з-під ковдри заради тренування. Допоможе нам у цьому портал mport.

Як витягнути себе на ранкове тренування: кілька корисних порад

Як піднятися вранці на тренування

Піжама

Автор відомого інтернет-журналу WomensHealthMag.com Джен Атор одного разу заявила: "Хочу бути впевнена на всі 100, що вранці витрачу час на тренування. Саме тому я лягаю спати в спортивному костюмі, а не піжамі". Так собі ідея, але ти подумай, може тобі підійде.

Друг

Тренуватися в компанії набагато легше, ніж наодинці. Знайди собі напарника і вставати вранці на тренування буде набагато легше. Разом будете вдосконалюватися. Цілком можливо, що з часом ви знайдете ще більше однодумців, бажаючих приєднатися до вас.

М'ятний льодяник

Бретт Хобель, засновник Hoebel Fitness, тренер в 11 сезоні передачі "Зважені та щасливі" на телеканалі NBC, рекомендує: "Як тільки пролунав будильник, відразу ж закидай до рота м'ятний льодяник. Він допоможе прокинутися і роздраконити апетит. А ще знизить рівень кортизолу в крові, чим задавить ранковий стрес".

Самомотивація

Джен Серакуз зізналася, що іноді вранці вона себе просто вмовляє не лінуватися, а піти на тренування. І таки йде. Вся суть в її неймовірній самодисципліни. Розвивай її у себе до такого ж рівня.

Піднятися вранці на тренування не просто. Але результат неодмінно виправдає твої зусилля. Також видання "Коментарі" розповість, як зекономити час і добре потренуватися за 10 хвилин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини