Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як виростити авокадо в домашніх умовах
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виростити авокадо в домашніх умовах

Плід авокадо містить багато вітамінів

29 жовтня 2020, 03:15
Поділіться публікацією:

Авокадо — дуже смачний і корисний екзотичний фрукт, тому не дивно, що багато хто хоче його вирощувати у себе вдома і насолоджуватися його плодами. І зробити це не так вже й складно. Сайт Kursi-floristiki поділився подальшими інструкціями вирощування цього фрукта в домашніх умовах.

Як виростити авокадо в домашніх умовах

Отже, дістаньте кісточку авокадо і посадіть її в той же день. Зробіть в центральній частині три отвори. Потім вставте в кожне з них зубочистки на 3-5 мм.

У такому вигляді помістіть кісточку тупим кінцем в склянку з холодною водою. Налаштуйте рівня води так, щоб в рідину занурилася тільки третя частина посадкового матеріалу.

Слідкуйте за рівнем води, потрібно, щоб він не змінювався. У ґрунт фрукт можна пересаджувати після того, як його коріння відросте на 3-4 см. Формування корінців займає 1-6 тижнів в залежності від пори року.

Як виростити авокадо в домашніх умовах - фото 2

Горщик з кісточкою поставте у світле місце, удобрюйте його мінералами раз на місяць або раз на два тижні. Якщо все зробили правильно, тоді рослина буде не тільки прикрашати квартиру, але й очищати повітря в приміщенні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якими цілющими властивостями володіє кісточка авокадо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини