Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як відкрити пляшку вина без штопору
commentss НОВИНИ Всі новини

Як відкрити пляшку вина без штопору

Існує кілька оригінальних способів відкрити вино з допомогою підручних матеріалів

23 грудня 2020, 13:45 comments2226
Поділіться публікацією:

Кожна людина хоч раз в житті мала під рукою пляшку вина та не мала штопору. Що робити в такій незручній ситуації та чим можна відкоркувати пляшку, розповідаємо нижче.

Як відкрити пляшку вина без штопору

Відкриваємо пляшку вина з допомогою підручних матеріалів. Фото: blog.liebherr.com

1. Саморіз

Якщо поблизу вас раптово опиниться коробка з інструментами, знайдіть там найдовший саморіз і затискач. Вкрутіть саморіз в корок і вийміть його щипцями чи іншим подібним інструментом. Якщо головка саморізу велика, замість затискача можна використати звичайну вилку.

2. Запальничка

Здеріть все зайве з горлечка пляшки та почніть гріти запальничкою місце біля пробки. Після того як корок достатньо нагріється, він швидко вилетить з горлечка.

3. Палички для суші 

Якщо ви використовуєте цей метод, вам потрібно буде не витягувати пробку, а втискати її всередину пляшки. Таку процедуру робити потрібно на відстані від світлих та нових речей, адже вино частково може проллятися. Найкраще для такого способу відкривання підійдуть палички для суші. Вони дуже довгі та міцні. Проте, можна використати й інші схожі матеріали.

4. Ніж

Щоб відкрити пляшку вина ножем, потрібно трохи втиснути пробку. Потім візьміть ніж та вставте в корок до середини. Далі просто викручуйте так, ніби у вас в руках штопор.

5. Пляшка з газованою водою

Навіть газована вода може допомогти відкрити пляшку з вином. Для цього одній людині треба міцно тримати вино в руках. Інша наносить кілька сильних ударів пластиковою пляшкою з напоєм по дну пляшки. Старатися потрібно до тих пір, поки пробка не вислизне з горлечка. Пробка повинна піднятися настільки, щоб її можна було відкрити руками.

Сайт "Коментарі" рекомендує прочитати, як не посваритися з близькими на святах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини