Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як швидше заснути: Комаровський дав пораду (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Як швидше заснути: Комаровський дав пораду (ВІДЕО)

Комаровський каже, що холодні ноги можуть стати головною причиною, через що люди не можуть заснути

25 січня 2022, 22:05
Поділіться публікацією:

Популярний серед широких верств населення український доктор та ведучий Євген Комаровський  розповів про дієвий засіб, що допоможе побороти безсоння.

Як швидше заснути: Комаровський дав пораду (ВІДЕО)

Багато людей не можуть заснути вночі (фото з відкритих джерел)

 Зокрема, на своїй сторінці в соціальних мережах лікар  дав пораду, як швидко заснути. Він порадив, аби швидко заснути, потрібно, щоб ноги перебували в  теплі.

 За словами медика, однією з головних причин, коли людина не може заснути є  звичайна банальність, на яку ніхто не звертає уваги – холодні ноги.

 Євген Комаровський привів в цьому випадку дослідження науковців, аби його поради не виглядали голослівними. За їх дослідженнями, навіть, коли в кімнаті температура майже 23 градуси, багато  мешканців відчуває холод в ногах. Радикально вирішити цю проблему можна дуже швидко – просто вдягнути собі на ноги теплі шкарпетки.

 За результатами дослідження, мешканці в шкарпетках відразу  сплять і роблять це на 7, 5 хвилин швидше, ніж інші, які ігнорують цей необхідний предмет білизни.

 Як резюмував авторитетний доктор, навіть загальна протяжність  нічного відпочинку людей, які одягають шкарпетки, в середньому на понад 30 хвилин більша, ніж в інших, які не одягають на ноги шкарпеток.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Комаровський розкритикував популярний народний засіб від кашлюЗа словами Комаровського, редькою з медом не можна вилікувати сучасні хвороби. Як от допікаючий вам бронхіт чи запалення легенів, коронавірусне захворювання чи  грип?  Лікар може розповісти, що не має такого захворювання,  де в сучасних протоколах лікування  передбачена редька та мед, як ефективний засіб.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

crtgnbr

25 січня 2022, 23:10

как всегда маразм для олухов. комаровский шоумен , а не врач. его только слушать хорошо , а не лечиться в его клинике.


Новини