Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як швидко заснути: поради вчених
commentss НОВИНИ Всі новини

Як швидко заснути: поради вчених

Весь секрет міцного сну в правильній температурі тіла

10 листопада 2020, 02:30
Поділіться публікацією:

Багато хто з нас знайомий із проявами безсоння, проте, мало хто знає, як позбавлятися від нього і навчитися засинати якомога швидше.

Як швидко заснути: поради вчених

ФОТО: 24 канал

Як повідомляє видання MedicalXpress, американським ученим з Техаського університету вдалося з'ясувати, що сприяє швидкому засипанню.

На думку дослідників, позбутися від безсоння і як можна швидше заснути допомагає певна температура нашого тіла, яку можна досягти прийнявши ванну або душ із температурою води 40-45 градусів за Цельсієм. Водні процедури потрібно приймати приблизно за півтори-дві години до сну.

Американськими ученими були розглянуті понад 5 тисяч досліджень, після чого вони дійшли висновку, що саме тепла ванна або душ допомагають найкраще розслабити організм і підготувати людину до сну. Більш того, прийом ванни перед сном допомагає не тільки швидко заснути, а ще й поліпшити якість і ефективність сну.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, вчені розкрили несподівану шкоду апельсинів на організм людини, зазначивши, що ці цитрусові не призначені для лікування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://medicalxpress.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини