Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як гарно оформити стіл на Новий рік 2021: цікаві ідеї
commentss НОВИНИ Всі новини

Як гарно оформити стіл на Новий рік 2021: цікаві ідеї

Новорічна сервіровка столу створить неповторну атмосферу і затишок

31 грудня 2020, 11:00 comments1195
Поділіться публікацією:

Сервіровка новорічного столу — захоплююче заняття і один із завершальних етапів підготовки до свята. 2021 рік пройде під знаком Білого Металевого Бика, і щоб його задобрити, потрібно знати, як правильно декорувати свій стіл. Ось вам кілька цінних порад.

Як гарно оформити стіл на Новий рік 2021: цікаві ідеї

як сервірувати новорічний стіл (фото з відкритих джерел)

Кольорова гама

З огляду на те, що наближається рік Бика, то на святковому столі не повинно бути червоного кольору, адже він викликає у нового символу лють і роздратування. Так що сервіруючи стіл, віддайте перевагу пастельним тонам або "металевої" колористиці: срібному, золотому, сірому, або кольорам, які трапляються в природі: зеленому, чорному, коричневому, синьому і т. Д.

Скатертина

На новорічний стіл 2021 важливо постелити скатертину з натуральних матеріалів, найкраще — лляну. Безпрограшний варіант — біла скатертина. Це завжди урочисто і святково. Підійдуть і світлі тони. Колірний акцент можна зробити на яскравих, оригінально складених серветках.

Новорічні прикраси столу

Неможливо уявити новорічний стіл без свічок. Добре, якщо колір свічок буде збігатися з одним з квітів оздоблення столу. Свічки можна поставити у свічниках — бажано, щоб вони підіймалися над столом. Якщо таких не знайдеться, можна використовувати керамічний або металевий посуд, прикрасивши його стрічками, сріблястим дощиком, хвойними гілками.

Подбаймо і про стільці. Шити спеціальні святкові чохли клопітно і дорого. Можна обійтися і без них, прикрасивши стільці широкими стрічками, зав'язаними красивим бантом, на задню спинку підвісити хвойні вінки, блискучі кулі, сувеніри з тотемом року і т.д.

Як гарно оформити стіл на Новий рік 2021: цікаві ідеї - фото 2
Як гарно оформити стіл на Новий рік 2021: цікаві ідеї - фото 3
Як гарно оформити стіл на Новий рік 2021: цікаві ідеї - фото 4
Як гарно оформити стіл на Новий рік 2021: цікаві ідеї - фото 5

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому ми любимо новорічні свята.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини