Головна Новини Дозвілля лайфхаки Усуваємо запах поту: чотири ефективних способи
commentss НОВИНИ Всі новини

Усуваємо запах поту: чотири ефективних способи

Ці способи допоможуть зменшити пітливість

5 липня 2020, 16:35 comments6954
Поділіться публікацією:

Влітку наш організм підсилює функцію потовиділення і це нормальна реакція на жарку погоду. Єдиний мінус цього процесу в тому, що у нашого тіла з'являється неприємний запах, який буває проблематично приховати від інших. Видання kolobok назвало кілька способів, які допоможуть вирішити проблему.

Усуваємо запах поту: чотири ефективних способи

Правильне харчування

Позбутися від запаху поту можна за допомогою правильно сформованого раціону харчування. В першу чергу, варто включити в своє меню більше овочів, фруктів, ягід і різної зелені. А ось солодощі, борошняні вироби і м'ясо бажано обмежити. Також не слід забувати про контроль водного балансу. У день випивайте не менше 1,5-2 літрів води.

Вкладиші для пахв

Якщо вам потрібно виглядати на всі 100% і ви розумієте, що запах поту може серйозно вплинути на ваш зовнішній вигляд, тоді придбайте гігієнічні вкладиші для пахв. Вони кріпляться під одяг і ефективно вбирають в себе піт разом з запахом. Така прокладка непомітна під одягом і може вас виручити в будь-якій ситуації.

Правила гігієни

Найпростіше правило — дотримання особистої гігієни. У спекотну погоду рекомендується приймати душ двічі на день і бажано використовувати різні гелі для тіла.

Лимонний сік

Лимонна кислота допомагає вбити мікроби, а також позбутися від неприємного запаху під пахвами. Для цього краще використовувати лимонний сік, який потрібно акуратно втирати під пахви.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як знизити пітливість в жарку погоду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини