Головна Новини Дозвілля лайфхаки Українцям розповіли, де в будинку не можна зберігати гроші
commentss НОВИНИ Всі новини

Українцям розповіли, де в будинку не можна зберігати гроші

Опубліковано список місць в будинку чи квартирі, в яких не варто зберігати свої заощадження, тому що злодії туди заглядають насамперед

22 лютого 2022, 10:35 comments1763
Поділіться публікацією:

Якщо ви зберігаєте вдома цінні предмети, документи та великі суми грошей, тоді варто подумати над гарною схованою, бо від пограбування на 100% ніхто не застрахований. Опубліковано список місць в будинку, де точно не варто зберігати свої заощадження.

Українцям розповіли, де в будинку не можна зберігати гроші

Де у будинку не можна зберігати гроші (фото з відкритих джерел)

Багато людей ховають гроші та прикраси в оригінальних, на їхню думку, схованках, але насправді виявляється, що в ці місця грабіжники зазирають насамперед. Йдеться про комоди, шафи, подушки й матраци. Щоб знайти гроші злодії здатні витрусити навіть землю з горщика і простукати ламінат, що вже говорити про килими, дзеркала і картини — вони завжди в зоні пильної уваги.

Також не ховайте гроші в банках із сипучими продуктами, морозильній камері та мікрохвильовій печі, в ці місця грабіжники також обов'язково заглянути.  Так само як і у вентиляційні решітки.

У ванній кімнаті під пильним поглядом грабіжників опиниться туалетний бачок, простір під раковиною, дзеркало та різні баночки з косметичними засобами.

Гроші також не варто залишати в книгах, навіть якщо у вас є ціла бібліотека, адже переглянути їх можна дуже швидко. Це стосується й техніки – комп'ютера, телевізора чи приставки.

Якщо хочете, щоб ваші скарби були в безпеці, тоді варто підійти креативніше до облаштування схованки. Наприклад, купюри можна зберігати всередині карниза, згорнувши в трубочку. Можна також зробити схованку всередині стін, підвіконь та стелажів. Або купіть собі невеликий бюджетний сейф, який можна сховати в шафі, прикрутивши його до стінки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які речі не можна зберігати у спальні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини