Головна Новини Дозвілля лайфхаки Три ситуації на роботі, коли звільнитися - найкраще рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

Три ситуації на роботі, коли звільнитися - найкраще рішення

Хороший бос намагається поліпшити майбутнє своїх співробітників

29 серпня 2021, 03:44
Поділіться публікацією:

Причини для звільнення можуть бути різними, і загалом усі вони заслуговують на повагу. Ось три такі ситуації, які не можна ігнорувати.

Три ситуації на роботі, коли звільнитися - найкраще рішення

Робота (фото з відкритих джерел)

Затримання зарплати

Два місяці без оплати — суттєвий привід попрощатися з такою компанією. Навіть якщо ви бачите прекрасні можливості розвитку, вас влаштовує колектив і начальник, але вам вже стабільно не платять, мало шансів зароблене отримати, пише thebalancecareers. З кризою возяться не всі, і є купа випадків, коли співробітники виявляли розуміння, продовжували працювати на ентузіазмі, але в підсумку залишалися ні з чим.

Відсутність майбутнього

Кожна робота повинна кудись вас вести. Найкраще, до підвищення або хоча б до можливості навчитися чомусь новому, прийняти якісь виклики, відчувати, що завтра буде краще, ніж сьогодні. Хороший бос намагається поліпшити майбутнє своїх співробітників, особливо якщо деякі з них, врешті-решт, стануть для компанії кимось більшим.

Колеги, які дратують

Працювати в "токсичному" колективі за можливості, звичайно, не варто. Але буває, що колеги загалом нормальні. А хтось один дратує так, що під вами періодично плавиться стілець. Емоції настільки сильні, що офіс починає асоціюватися з поганим настроєм. І в підсумку хочеться кинути все, щоб більше не стикатися з цією людиною.

Нагадаємо, експерти Всесвітньої організації охорони здоров'я попереджають про смертельну небезпеку регулярного перепрацювання. Про шкоду понаднормової роботи розповіли у свіжому доповіді ВООЗ і Міжнародної організації праці. Так, у доповіді зазначено, що небезпечний поріг — 55 робочих годин на тиждень. Після цього у працівника можуть початися проблеми зі здоров'ям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини