Головна Новини Дозвілля лайфхаки Три найефективніші способи не захворіти восени
commentss НОВИНИ Всі новини

Три найефективніші способи не захворіти восени

Корисні поради, які допоможуть не підчепити вірус восени

9 жовтня 2020, 17:55
Поділіться публікацією:

Підчепити який-небудь вірус восени? Простіше простого! Особливо зараз, коли на вулиці лютує друга хвиля пандемії коронавіруса. Але якщо ти не маєш наміру здаватися так просто, то ми, разом з виданням mport, підкажемо тобі, як уберегтися від вірусів. Очевидно, ти вже зрозумів, що треба мити руки. Тому ми розповімо про інші, не менш корисні моменти.

Три найефективніші способи не захворіти восени

Як не захворіти восени

Тримай тіло в теплі, особливо — ноги

Всякі віруси в захваті, коли ти переохолоджуєшся. Цим ти забезпечуєш їм відмінні умови для розвитку. Коли виходиш на вулицю, стеж за тим, щоб одяг відповідав погоді. Особливу увагу приділи рукам, ногам, голові і попереку. Май на увазі, що носити короткі куртки, які не закривають повністю спину, собі ж дорожче.

Промивай ніс і очі

Віруси проникають в організм насамперед через слизові носа і очей. В цьому випадку життєво необхідним ритуалом є часте промивання носа і очей морською водою або фізіологічним розчином солі, які здатні захистити організм від інфекцій і допомагають не захворіти в період різних осінньо-зимових епідемій.

Позбувайся шлаків і токсинів

Зашлакованість організму призводить до застійних явищ. Віруси активно розмножуються в таких умовах. Щоб "помити" свій організм, потрібно пити більше рідини, їсти багаті клітковиною продукти (каші, фрукти) і не отруюватися новими порціями токсинів. До останніх відносяться різноманітні хімічні речовини в продуктах харчування, на кшталт барвників або ароматизаторів.

Тепер твої шанси пережити цю осінь без ексцесів значно підвищилися. Ми впевнені, що ці поради допоможуть тобі. Також видання "Коментарі" розповість, які продукти можуть підвищувати здоров'я нервової системи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини