Рубрики
МЕНЮ
Ольга Чародий
Млинці є одним з найулюбленіших і смачних страв на столі практично кожного українця. Млинці користуються особливою популярністю не тільки на Масляну, а й цілий рік. Ресторатори намагаються здивувати клієнтів незвичайним смаком страви. Найбільшою популярністю серед гурманів користуються:
Млинці (фото з відкритих джерел)
- млинці з гравлаксом і огірком
- млинці ікрою мойви
- млинці з сьомгою домашнього посолу
- млинці з товстолобиком і овочами
- млинці з грибами і в'яленими помідорами
- млинці з індичкою і чорносливом
- млинці з куркою і вершками
- млинці з кроликом і чебрецем
- млинці з яйцем-пашот і беконом
- млинці з авокадо і сиром фета
- з хумусом і болгарським перцем
- з сиром і журавлиною
- з сухофруктами і бананом
- з шоколадом і мандаринами
- з ягодами і коньяком.
Крім цього, величезним попитом серед іноземців, як, втім, і громадян України, користуються млинці з салом.
Нагадаємо, багато вчених стверджують, що знизити ризик розвитку хвороб серця допоможе берберин. Він може знижувати рівень цукру в крові, а значить запобігати розвитку діабету. При цьому чутливість до інсуліну покращується. Також позитивний вплив на серце надає червоний дріжджовий рис з високим вмістом монаколіну К, переважного вироблення холестерину в печінці. Крім цього, для поліпшення стану серцево-судинної системи потрібно їсти часник, що містить аліцин. Він допомагає почуватися себе краще та знижує рівень холестерину на 10-15%. Часниковий екстракт може стабілізувати тиск, скоротити ймовірність ранньої смерті, знизити ризик появи хвороб нирок і інсультів.
Новини