Головна Новини Дозвілля лайфхаки Топ помилок про натуральний шовк
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ помилок про натуральний шовк

Шовк - чи не найдорожчий і розкішний матеріал

29 січня 2021, 23:50 comments1466
Поділіться публікацією:

Шовк - одна з найбільш екологічних тканин, які часто використовується преміальними брендами одягу. Однак про цю тканини все ще існує багато міфів:

Топ помилок про натуральний шовк

Шовк (фото з відкритих джерел)

Помилка 1: Натуральний шовк неможливо купити. Насправді щоб визначити натуральність тканини, досить підпалити нитку. Натуральний шовк пахне паленою шерстю і горить, штучні матеріали плавляться.

Помилка 2 Натуральний шовк коштує дорого. Насправді сучасні технології дозволили значно здешевити шовкову тканину. Ціна її також залежить від щільності і фактури.

Помилка 3: Шовк — легка тканина. Насправді шовкова нитка має різну щільність, нерідко можна зустріти костюми і в'язані речі з шовку.

Помилка 4: Шовк маркується як шовк. Насправді на етикетці люксових виробників часто шовк маркується як крепдешин або жаккард.

Нагадаємо, Правильний догляд за волоссям — це регулярна і обов'язкова процедура, якщо ви, звичайно ж, хочете виглядати доглянутою і красивою. Але, щоб ваші локони були здоровими і шовковистим, потрібно приділяти увагу деталям, саме вони допоможуть зміцнити ваше волосся і додати їм блиску. Уникайте щоденного миття голови Одні люди миють голову щодня, а інші — раз на тиждень. Це питання індивідуальне і залежить від способу життя і типу шкіри голови.

Якщо ваші волосся схильні до жирності або ви активно займаєтеся спортом, в результаті якого рясно потієте, тоді є сенс мити голову кожен день. Але у всіх інших випадках, постарайтеся обмежити цю процедуру до 2-3 разів на тиждень. Це необхідно, щоб захисний шар шкірного сала голови не вимивався.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://royalhom.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини