Головна Новини Дозвілля лайфхаки Що робити, якщо тисне нове взуття: 2 ефективні способи
commentss НОВИНИ Всі новини

Що робити, якщо тисне нове взуття: 2 ефективні способи

Експерти поділилися ефективними лайфхаками, за допомогою яких можна розносити нове взуття, яке тисне

21 лютого 2022, 19:15 comments1422
Поділіться публікацією:

Бувають ситуації, коли ви купуєте нове взуття і в магазині, як вам здається, воно просто ідеальне, а прийшовши додому з'ясовується, що помітно підтискає. Швидше за все, в таку ситуацію потрапляло багато людей. Але що в такому разі робити?

Що робити, якщо тисне нове взуття: 2 ефективні способи

Як розносити взуття, яке тисне (фото з відкритих джерел)

Експерти поділилися двома способами, за допомогою яких можна розносити взуття та зробити його більш комфортним та зручним.

Масло

Якщо ви купили собі взуття з натуральної шкіри, то "підігнати" його під свій розмір не так вже й складно. Для початку приберіть устілки, щоб не забруднити, а після цього рослинною олією обробіть проблемні ділянки. Але потрібно це зробити як із внутрішньої, так і із зовнішньої сторони. Надлишок олії видаліть за допомогою чистої ганчірки й поносите взуття кілька годин вдома, але не забувайте про шкарпетки.

Гаряче повітря

Для цього методу вам знадобиться фен. Спочатку надягніть шкарпетки з щільного матеріалу і взуйте нове взуття, в якому вам дискомфортно. Почніть "сушити" ноги феном, приділяючи особливу увагу місцям згинів. Не знімайте взуття 15-20 хвилин.

Нагадаємо, що робити, якщо взуття сильно натирає ноги.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що чоловіки люблять дороге та якісне взуття. Але якщо вони хочуть, щоб воно прослужило їм якомога довше, їм конче необхідно навчиться правильно за ним доглядати. Якщо цього не робити, то дуже скоро навіть найміцніші черевики або вишукані туфлі зносяться і годяться хіба що для подорожі на дачу.

Читайте також, що відомий бренд предметів розкоші та високої моди Bottega Veneta створив дивовижну новинку – 100% біорозкладні черевики. Це взуття — унісек, тому підходять як чоловікам, так і жінкам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини