Головна Новини Дозвілля лайфхаки Робимо пральний порошок своїми руками з трьох інгредієнтів
commentss НОВИНИ Всі новини

Робимо пральний порошок своїми руками з трьох інгредієнтів

Зробити якісний та недорогий пральний порошок, який можна використовувати для пральної машини, можна самостійно лише за пару хвилин.

22 грудня 2022, 01:25 comments48310
Поділіться публікацією:

Пральний порошок, який ви зробите самостійно, буде повністю натуральним та гіпоалергенним. Його можна використовувати як для ручного, так і для машинного прання, а також в якості засобу для виведення плям.

Робимо пральний порошок своїми руками з трьох інгредієнтів

Сода/Фото з відкритих джерел

Крім цього, приготований в домашніх умовах порошок, відмінно видаляє забруднення з різного типу тканин і перешкоджає швидкому зношування техніки, на відміну від магазинної хімії.

Рецепт приготування домашнього прального порошку

Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:

- кальцинована сода – 400 грам

- харчова сода — 500 грам

- господарське мило

- улюблена ефірна олія (за бажанням)

Натріть на тертці господарське мило, змішайте його в глибокій ємності з двома видами соди і для аромату додайте кілька крапель улюбленої ефірної олії. Все ретельно переміщуйте і пересипте порошок, що вийшов, в суху ємність з кришкою, що щільно закривається. Зберігати порошок рекомендується при кімнатній температурі в сухому місці.

Важливо: всі маніпуляції проводьте у медичних рукавичках.

Такий порошок можна засипати не в спеціальний відсік пральної машини, а одразу в барабан. Також, якщо ви збираєтеся використати домашній порошок для ручного прання, то з рецепту можна сміливо прибрати кальциновану соду.

Порада: в саморобний порошок можна додати 2 столові ложки лимонної кислоти або білого оцту. Ці компоненти виконують роль потужного засобу для виведення плям і перешкоджають утворенню плісняви всередині пральної машинки.

Раніше "Коментарі" писали: Які продукти допомагають позбавитися головного болю: дієтолог розкрила секрет. Кожен із нас хоч раз у житті стикався з раптовими нападами сильного головного болю. Це може бути сигналом для того, щоб ви задумалися про свій раціон і переглянули його.


Читайте також: Названо вітаміни, які позбавлять вас від випадання волосся. Випадання волосся є досить поширеною проблемою, проте позбутися її, як виявилося, можна простіше простого.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини