Головна Новини Дозвілля лайфхаки Резюме недостатньо: як правильно створити супровідний лист
commentss НОВИНИ Всі новини

Резюме недостатньо: як правильно створити супровідний лист

Кілька порад, які підвищать твої шанси швидше влаштуватися на роботу

1 червня 2020, 11:43 comments1277
Поділіться публікацією:

Якщо перед тобою виникла необхідність терміново почати шукати роботу, то грамотно складеного резюме буде мало. Свої аргументи на користь прийняття саме тебе на цю роботу слід підкріпити супровідним листом. Супровідний лист — це свого роду візитна картка, за допомогою якої ти можеш завоювати додаткову довіру свого роботодавця і він зверне особливу увагу саме на твоє резюме. Сьогодні ми розповімо тобі про кілька хитрощі складання супровідного листа.

Резюме недостатньо: як правильно створити супровідний лист

Пиши коротко

Найголовніше в супровідному листі — лаконічність. Роботодавці мають безліч інших справ і ніхто не стане читати обширні опуси. Півсторінки формату А4 буде цілком лостаточно.

Точно сформулюй мету

Твый лист має заінтригувати роботодавця. Для цього чітко сформулюй свою мету — поясни йому, чому ти вирішив претендувати на конкретну посаду саме в його компанії і чим ти будеш корисний.

Звертайся до конкретного адресата

Супровідний лист повинен бути адресований конкретній людині. В такому разі він викличе набагато більше довіри. Для цього можна провести невелике розслідування і з'ясувати, як звуть менеджера по персоналу або директора компанії.

Уникай помилок

Після складання листа обов'язково перечитай його, бажано кілька разів. Права на помилку немає. Адже якась банальна помилка або некоректно поставлена кома можуть змістити шальки терезів не на твою користь. Ретельно перевір лист, потім відправляй.

Сподіваємося, ми переконали тебе в необхідності складати супровідний лист, а наші поради допоможуть тобі, коли ти вирішиш змінити місце роботи. Також видання "Коментарі" розповість, як не виходити за межі особистого бюджету.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини