Головна Новини Дозвілля лайфхаки Продукти, заборонені при ангіні
commentss НОВИНИ Всі новини

Продукти, заборонені при ангіні

Крім того, що ковтати при ангіні боляче і неприємно, деякі продукти можуть як погіршити загальний стан, так і вплинути на швидке одужання

27 грудня 2020, 09:05
Поділіться публікацією:

Медики попереджають: ці продукти погіршать стан при ангіні:

Продукти, заборонені при ангіні

Фото: foodandmood.com.ua

Категорично не можна при ангіні є смажене, жирне, гриби, бобові, свіжі тверді фрукти і овочі, гострі цибулю і часник, спеції і приправи, будь-які консерви і консервацію на основі оцту, копчене, свіжу випічку, міцні кофеїнові напої — чай, кава. Забудьте на час про газованій воді, солодощах з кремами, молоці, сирі, насінні і чіпсах, попкорн — ці продукти можуть погіршити запалення.

Також уникайте кислих і цитрусових, червоних і помаранчевих алергенних фруктів і ягід. Замість них можна пити соки, розведені водою, смузі, компоти, а також нехолодну желе, киселі, муси.

Їжа під час хвороби горла повинна бути приготовлена на пару або відварена, щоб не перевантажувати організм зайвими жирами.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, н овий мутуючий вид коронавируса все більше поширюється по Європі. Так, якщо після перших випадків зараження в Великобританії, новий штам зафіксували в Німеччині. Тепер про різновиди, яка, на думку вчених, критично небезпечніше, ніж попередня версія вірусу, заявили в Іспанії. В країні зареєстрували вже чотири пацієнти, у яких виявили мутуючий коронавірус. Таку інформацію опублікувало національне іспанське видання El Mundo. На думку іспанських журналістів, троє заражених - члени однієї сім'ї, чоловік з дружиною і їх дочка. Всі вони, як передбачається, заразилися від родича, якій нещодавно прилетів з Великобританії. Після повернення молода людина здав тест, який виявив у нього зараження коронавірусів. Після чого в лікувальну клініку з'явилися родичі, які скаржилися на схожі симптоми і попросили зробити їм тест .Що стосується ПЛР-дослідження у їх виявили саме британську різновид COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://foodandmood.com.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини