Рубрики
МЕНЮ
Елизавета Черных
Погодьтеся, досить-таки неприємно дістати шматок улюблених ласощів і виявити, що він зіпсований, хоча ви думали, що зберігаєте його правильно. Американські фахівці дали кілька слушних порад про те, як потрібно зберігати певні продукти, щоб вони залишалися свіжими якомога довше.
ФОТО: З відкритих джерел
Банани
Ми звикли класти зв'язку бананів в кошик для фруктів і відокремлювати їх один від одного, коли у нас з'являється бажання поласувати бананом. Однак, таке зберігання бананів є неправильним. Їх потрібно тримати окремо, так як вони виробляють велику кількість етиленового газу, а їх близьке розташування тільки прискорює процес дозрівання.
Кавові зерна
Зерна кави найкраще зберігати в герметичному контейнері за кімнатної температури, а не як більшість — в холодильнику. Зберігання кави в холодильнику може змінити її смак, так як вона фактично поглинає запахи з навколишнього середовища, тому ваша кава почне набувати аромату того, що його оточує.
Помідори
Це ще один продукт, який не варто зберігати в холодильнику. Замість цього зберігайте помідори в прохолодному сухому місці за кімнатної температури, далеко від сонячних променів.
Вершкове масло
Можливо, це шокує, але американські фахівці також не радять зберігати масло в холодильнику, як всі звикли це робити. Пастеризоване солоне масло насправді безпечно зберігати в стільниці за кімнатної температури, оскільки там ймовірність того, що воно зіпсується набагато менша.
Раніше "Коментарі" розповідали про п'ять суперпродуктів, які варто почати їсти прямо зараз.
Новини