Головна Новини Дозвілля лайфхаки Продукти, які ви завжди зберігали неправильно
commentss НОВИНИ Всі новини

Продукти, які ви завжди зберігали неправильно

Ось вам кілька порад, як зберігати свіжість продуктів якомога довше

18 листопада 2020, 21:58
Поділіться публікацією:

Погодьтеся, досить-таки неприємно дістати шматок улюблених ласощів і виявити, що він зіпсований, хоча ви думали, що зберігаєте його правильно. Американські фахівці дали кілька слушних порад про те, як потрібно зберігати певні продукти, щоб вони залишалися свіжими якомога довше.

Продукти, які ви завжди зберігали неправильно

ФОТО: З відкритих джерел

Банани

Ми звикли класти зв'язку бананів в кошик для фруктів і відокремлювати їх один від одного, коли у нас з'являється бажання поласувати бананом. Однак, таке зберігання бананів є неправильним. Їх потрібно тримати окремо, так як вони виробляють велику кількість етиленового газу, а їх близьке розташування тільки прискорює процес дозрівання.

Кавові зерна

Зерна кави найкраще зберігати в герметичному контейнері за кімнатної температури, а не як більшість — в холодильнику. Зберігання кави в холодильнику може змінити її смак, так як вона фактично поглинає запахи з навколишнього середовища, тому ваша кава почне набувати аромату того, що його оточує.

Помідори

Це ще один продукт, який не варто зберігати в холодильнику. Замість цього зберігайте помідори в прохолодному сухому місці за кімнатної температури, далеко від сонячних променів.

Вершкове масло

Можливо, це шокує, але американські фахівці також не радять зберігати масло в холодильнику, як всі звикли це робити. Пастеризоване солоне масло насправді безпечно зберігати в стільниці за кімнатної температури, оскільки там ймовірність того, що воно зіпсується набагато менша.

Раніше "Коментарі" розповідали про п'ять суперпродуктів, які варто почати їсти прямо зараз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.eatthis.com/

Новини