Головна Новини Дозвілля лайфхаки П'ять речей, які не можна залишати в машині взимку
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять речей, які не можна залишати в машині взимку

Деякі речі можуть зіпсуватися

24 січня 2021, 15:45 comments2407
Поділіться публікацією:

Зима — непростий час для автомобілістів, особливо, коли на вулиці відбуваються різкі температурні перепади. І в такий час потрібно бути уважним не тільки за кермом, але і свідомо підходити до зберігання речей у транспортному засобі, особливо, якщо ви залишаєте його просто неба. Що не можна залишати в автомобілі взимку?

П'ять речей, які не можна залишати в машині взимку

які речі не можна взимку залишати в машині | DisobeyArt | Getty Images / iStockphoto

Ліки

Якщо у вашому автомобілі є якісь сиропи, розчини та інші препарати, то залишаючи машину на вулиці на тривалий час, забирайте їх з собою. Річ у тому, що при невідповідній температурі вони можуть змінити свої властивості та втратити ефективність, і подальший їх прийом буде небезпечним для здоров'я.

Музичні інструменти

Експерти не рекомендують залишати взимку в транспортному засобі свої музичні інструменти, особливо, коли на вулиці сильний мороз. Спочатку ви не помітите жодних змін, але через деякий час ваш інструмент може зламатися. Найчастіша проблема — поява "тріщин" на дерев'яній основі.

Консервовані продукти

Для консервування так чи інакше використовується вода. При замерзанні вона може підірвати банку. Але ще гірше, якщо порушення герметичності буде невелике, не помітне оку. В такому випадку зіпсованими консервами можна отруїтися при вживанні.

Гаджети

Мобільні телефони, ноутбуки та інші гаджети не дружать з низькими температурами, тому не забувайте їх в салонах. Навіть незначний мороз може вивести вашу техніку з ладу, зокрема сильно страждає акумулятор пристроїв.

Яйця

Якщо ви залишили сирі яйця на ніч в автомобілі — можете сміливо їх викидати. Навіть якщо вони в них немає явних тріщин, герметичність однозначно порушена. Вживати їх у їжу після цього небезпечно для здоров'я.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які правила забезпечують безпеку водієві взимку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини