Головна Новини Дозвілля лайфхаки П'ять не медичних проблем, з якими допоможе аспірин
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять не медичних проблем, з якими допоможе аспірин

Аспірин варто завжди тримати під рукою

16 листопада 2020, 20:05 comments1124
Поділіться публікацією:

Ми часто використовуємо аспірин для полегшення головного і зубного болю, а також для зниження температури. Цей засіб, мабуть, є в кожній аптечці. Але використовувати аспірин можна не тільки за призначенням.

П'ять не медичних проблем, з якими допоможе аспірин

фото з відкритих джерел

Плями поту на сорочці

Так, лікарський засіб можна використовувати для очищення плям поту на одязі. Потрібно взяти 2-3 таблетки, розтерти їх і змішати з половиною склянки теплої води. Цю суміш нанесіть на область плям і залиште на пару годин. У аспірині міститься саліцилова кислота, яка допомагає відбілити тканину та очищає від плям.

Повертає волоссю блиск

На стан нашого волосся негативно впливає безліч факторів, тому повернути їм колишній блиск допоможе аспірин. Вам знадобиться 6-8 таблеток і склянка теплої води. Змішайте інгредієнти та ретельно втирайте розчин в локони, залиште його на 15-20 хвилин, а після обполосніть теплою водою.

Підсушує прищики

У боротьбі з прищами відмінно допоможе таблетка аспірину, в складі якої є саліцилова кислота. Потрібно змішати її з теплою водою і нанести суміш на прищик. Зачекайте кілька хвилин, щоб вона висохла й акуратно змийте.

Розм'якшує сухий мозоль

Аспірин також допомагає розм'якшити засохлі мозолі на ногах. Для цього вам буде потрібно 6-7 таблеток, половина чайної ложки води й лимонного соку. Ретельно перемішайте інгредієнти й нанесіть на постраждалу ділянку, оберніть ноги теплим рушником і загорніть в поліетиленовий пакет. Зачекайте 10-15 хвилин, зніміть рушник і починайте зчищати мозоль.

Позбавляє від лупи

Для того, щоб вирішити цю проблему, вам знадобиться 2-3 таблетки аспірину, які потрібно додати до вашого шампуню. Тримайте суміш на волоссі 3-5 хвилин, після чого ретельно змивайте теплою водою. Повторюйте процедуру кілька разів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про смертельну небезпеку аспірину для дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини