Головна Новини Дозвілля лайфхаки П'ять корисних порад, які допоможуть вціліти в барній бійці
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять корисних порад, які допоможуть вціліти в барній бійці

Корисні поради, які допоможуть після бійки в барі повернутися додому на власних ногах

24 липня 2020, 16:55 comments1139
Поділіться публікацією:

Якщо ти любиш проводити час у барі, то завжди є ризик нарватися на неадекватну компанію, яка пристане до твоєї дівчини або почне травити непристойні байки занадто голосно. Ось тут і можна ні з того ні з сього опинитися в самій гущі барнї бійки. Ми приберегли для тебе кілька порад на випадок, якщо від бійки вже не відкрутитися. Їх люб'язно надав портал mport.

П'ять корисних порад, які допоможуть вціліти в барній бійці

Конфлікти

Насамперед намагайся ходити в пристойні заклади, а не дешеві забігайлівки. Якщо вже тебе занесло в не дуже приємне місце, то веди себе спокійно і не наривайся на неприємності.

Підборіддя

Боксери не просто так прикривають підборіддя. Одне точне попадання, і супротивник "попливе". Спробуй застосувати лівий хук.

Підлога

Запам'ятай: лежачих б'ють. Причому завжди. Їм найважче чинити опір. Тому намагайся не падати, і при цьому намагайся сам повалити на землю свого суперника.

Уважність

Не забувай дивитися й по сторонах. Задираки часто мають значну групу підтримки, яка неодмінно атакує зі спини. Тут не завадить допомога друзів або товаришів по чарці.

Компанія

Власне, не забувай про власну групу підтримки. Ходи з компанією вірних друзів. А якщо таких немає, то спробуй потоваришувати з вишибалами. Давай їм прикурити і заводь дружні бесіди. Є шанс, що вони впишуться в бійку на твоєму боці.

Сподіваємося, ці поради не будуть тобі потрібні занадто часто. А якщо ти таки пропустив перший удар, то видання "Коментарі" розповість, як його тримати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини