Головна Новини Дозвілля лайфхаки П'ять фраз, які не варто говорити своєму шефу
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять фраз, які не варто говорити своєму шефу

Фрази, які можуть покласти край твоїй блискучій кар'єрі

21 жовтня 2020, 13:08 comments1893
Поділіться публікацією:

Мистецтво спілкування зі своїм керівництвом необхідно розвивати постійно. На кожній новій роботі буде новий начальник, зі своїм темпераментом, баченням і так далі. Зрозуміло, підлаштуватися під кожного не вийде. Але сьогодні ми розповімо тобі про п'ять шаблонних фраз, які ніколи не можна говорити своєму шефу. Допоможе нам у цьому портал mport.

П'ять фраз, які не варто говорити своєму шефу

Як не варто говорити з шефом

Це просто неможливо зробити

Навряд співробітник, який чогось не може зробити, довго затримається на своїй посаді. Краще почни виконання завдання, потім в процесі змалюй труднощі, що виникли, та своє бачення ситуації.

Це не входить в коло моїх обов'язків

Злопам'ятний шеф неодмінно пригадає тобі ці слова, коли застане за стороннім листуванням в соцмережах. Адже це теж не є частиною твоїх обов'язків.

Вчора я набухався до поросячого вереску

Начальник скаже, що це твої проблеми й, по суті, матиме рацію. Якщо у тебе важке похмілля, то краще домовся про лікарняний. Це буде найкращим варіантом для тебе.

Невже це так важливо?

Цю фразу начальник швидше за все розцінить, як неповагу до нього і його думки. Крім того, він подумає, що ти сумніваєшся в його компетенції.

Це елементарно

Не варто мудрувати, шеф може подумати, що ти вважаєш себе розумнішим, ніж він. А злити таким чином людину, від якої залежить твоя зарплата — це все одно, що йти по тонкій кризі.

Уникай цих фраз і тоді зможеш обійтися без конфлікту з керівником. А це вже частина успіху. Також видання "Коментарі" розповість, як прокидатися за першим сигналом будильника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини