Головна Новини Дозвілля лайфхаки Новорічні ритуали: що потрібно зробити ввечері 31 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Новорічні ритуали: що потрібно зробити ввечері 31 грудня

Розцінюйте Новий рік як час для змін у житті

31 грудня 2020, 14:15
Поділіться публікацією:

Багато людей з нетерпінням чекають Нового року, адже це не тільки свято з атмосферою чарівництва і дива, в яке заведено загадувати бажання, а й можливість змінити своє життя в кращу сторону. А для того, щоб в Новому році все хороше збулося, варто ввечері 31 грудня провести ряд важливих ритуалів.

Новорічні ритуали: що потрібно зробити ввечері 31 грудня

що потрібно зробити ввечері 31 грудня / Фото: Pexels

Ритуал позбавлення від проблем

Візьміть аркуш паперу, напишіть на ньому всі свої образи, претензії, недомовленості, нелюбов до себе — все, що у вас накипіло на душі. Подумайте, що не дає вам рухатися далі й звільнитися від важкого емоційного вантажу. Перечитайте все, що написали, подякуйте за все, через що ви зуміли пройти та відпустіть. Аркушик паперу спаліть або розірвіть на дрібні шматочки й викиньте.

Обряд позбавлення від непотрібного

Візьміть ще один аркушик паперу і перерахуйте на ньому все, щоб ви не хотіли брати в Новий 2021 рік. Подумайте добре, як правило, список "непотрібного" буває великим. Після цього, підпаліть листочок, подякуйте за минуле і сфокусуйтеся на сьогоденні.

Ритуал на залучення грошей

Тут все дуже просто. Під тарілку на новорічному столі покладіть купюру великого номіналу. Деякі рекомендують класти монетку, але ... чим більшою буде ваш "внесок", тим більшу "віддачу" ви отримаєте. 

Ритуал на гроші за допомогою ялинки

Новорічна ялинка також допоможе в здобутті достатку. Щоб досягти подібного впливу, в гілках ховають грошові купюри та символи бажаного. Наприклад: іграшкові машинки, листівки туристичних компаній або фотографії ремонту, який вже кілька років не вдається здійснити.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як правильно загадувати бажання в новорічну ніч.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини