Головна Новини Дозвілля лайфхаки Новий стиль підірвав всі бренди: жінки - в шоці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий стиль підірвав всі бренди: жінки - в шоці (ФОТО)

Неохайна чубчик зараз кращий стиль року

30 вересня 2020, 00:57 comments1333
Поділіться публікацією:

Неохайна відростила чубчик, яку в мережі прозвали "шторками" через її довжини, стала новим трендом осені 2020 року. Про це повідомляє портал The Cut.

Новий стиль підірвав всі бренди: жінки -  в шоці (ФОТО)

За інформацією видання, на показі модного будинку Prada, який відбувся в рамках Тижня моди в Мілані, моделі пройшлися по подіуму з відрослими чубчиками різної форми. Відзначається, що укладанням волосся на заході займався зоряний перукар Гвідо Палау (Guido Palau) — він і задав моду на описану зачіску.

Так, наприклад, під час показу в однієї з манекенниць довжина передніх пасом волосся доходила до губ, при цьому вони були укладені по контуру особи, а в іншої — заплетене в маленькі коси. Пряма чубчик ще однієї учасниці шоу закривала її очі.

Крім цього, моделі з відростила чубчиком також попозували в рекламі люксового бренду Celine, а ще в лютому на публіці з нею з'явилася японська стилістка Нацумі Ебіко.

Новий стиль підірвав всі бренди: жінки -  в шоці (ФОТО) - фото 2
Новий стиль підірвав всі бренди: жінки -  в шоці (ФОТО) - фото 3
Як раніше повідомляли "Коментарі", названі головні тренди осені-2020.
Розпочався останній місяць літа та незабаром доведеться знову переглянути свій гардероб, щоб перебудуватися на осінню погоду. Магазини вже поступово наповнюються модними новинками, які дизайнери підготували для сезону осінь-зима 2020.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини