Головна Новини Дозвілля лайфхаки Не тільки вода з лимоном: ранкові напої, які сприяють схудненню
commentss НОВИНИ Всі новини

Не тільки вода з лимоном: ранкові напої, які сприяють схудненню

Стало відомо, які напої, випиті вранці, допоможуть швидше позбутися від зайвих кілограмів

28 травня 2021, 01:07 comments4502
Поділіться публікацією:

Швидкість жироспалювання і метаболічних реакцій багато в чому залежить від кількості і якості щодня уживаної рідини.

Не тільки вода з лимоном: ранкові напої, які сприяють схудненню

Чай (фото з відкритих джерел)

Вода

Додайте 1 чайну ложку Джиро (кава) в стакан води і залиште на ніч. Процідіть напій і вживайте зранку. Він допомагає травленню і виділяє ферменти, які допомагають розщеплювати цукор, жири і вуглеводи, зберігаючи здоров'я кишечника, пише livejournal.

Кефір з прянощами

Кефір або закваска — ферментовані продукти, які дієтологи рекомендують пити щодня не просто так. Завдяки вражаючій кількості біфідобактерій вони налагоджують роботу кишечника і його мікрофлори, що стає причиною природного схуднення.

Імбирний лимонад

Імбир — один з лідерів по здатності прискорювати метаболізм в організмі, тому готувати з нього лимонад варто навчитися. Все, що для цього знадобитися — натертий корінь імбиру, половина грейпфрута, свіжа м'ята, чиста вода і чайна ложка меду. Змішайте всі інгредієнти і додайте лід.

Чай

По суті це звичайний чай з молоком, але зі спеціями — в цьому і криється його секрет. Залежно від регіону в цей чай додають різні спеції. Якщо ви з якихось причин не любите мед, сміливо міняйте його на звичайний або тростинний цукор.

Нагадаємо, американські фахівці впевнені, що проста здорова дієта з високим вмістом клітковини і низьким вмістом цукру, консервантів і нездорових жирів — це все, що потрібно для підтримання здоров'я і стрункості вашого тіла. Тому вони визначили п'ять продуктів, які допоможуть прискорити процес зниження ваги.

Спаржа. Це натуральне сечогінний засіб, який ще й допомагає полегшити здуття живота та інші неприємні відчуття. Згідно з дослідженням, опублікованим в Journal of Food Science, баланс амінокислот і мінералів, які містяться в спаржі, можуть також допомогти полегшити симптоми похмілля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини