Головна Новини Дозвілля лайфхаки Названо смакових рекордсменів серед страв планети
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо смакових рекордсменів серед страв планети

Саме гірке блюдо - китайська гіркий гарбуз. Жоден спосіб обробки не робить її гіркоту хоча б стерпною

16 січня 2021, 00:50
Поділіться публікацією:

Експерти назвали най-най страви планети за своїм смаком. Отже, найсолодша страва — свіжий мед. Він солодший за  сахарозу у 2,5 раза і містить як мінімум три види різних за своїм складом цукрів.

Названо смакових рекордсменів серед страв планети

Кулінарні страви (фото з відкритих джерел)

Найкисліше блюдо — шлунки мурахоїда з молодими паростками їстівних ліан. Їх дуже люблять корінні жителі амазонської сельви.

Найбільш гірке блюдо — китайська гіркий гарбуз. Жоден спосіб обробки не робить її гіркоту хоча б непоганою.

Найбільш лужне блюдо — лютефіск. Це солона риба, оброблена зольним лугом. За технологією приготування дуже нагадує виробництво мила.

Найпекучіше блюдо. Цей титул по праву отримав перець чилі без обробки. Мабуть, це найпопулярніше з перерахованих вище страв на планеті — складно знайти людину, яка не пробувала його хоча б раз.

Нагадаємо, в цьому році культовому американському ситкому "Друзі" виповнюється 26 років. З цієї нагоди, у вересні вийде книга рецептів за мотивами улюбленого серіалу. Про це повідомляє видання Maincream. Відомо, що збірник рецептів буде називатися Friends: The Official Cookbook (Друзі Офіційна кулінарна книга). Її розробкою займалася шеф-кухар Аманда Йі. Книга буде призначена не тільки для професійних кухарів, а й для "чайників". Кожен зможе знайти в ній своє улюблене блюдо. Відомо, що в книзі буде зібрано близько 90 рецептів. В неї увійдуть страви від Моніки Геллар, зокрема рецепт лазаньї, а також рецепт приготування унікального печива від бабусі Фібі Буффе, яке, як з'ясувалося, вона просто купувала в магазині. Також у збірнику буде рецепт фірмового сендвіча Роса, через який він був звільнений з роботи, і картопля фрі від Джої Тріббіані.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://gurmantur.com/
comments

Обговорення


Новини