Головна Новини Дозвілля лайфхаки Найнебезпечніший для здоров'я алкоголь: від яких напоїв краще відмовитися
commentss НОВИНИ Всі новини

Найнебезпечніший для здоров'я алкоголь: від яких напоїв краще відмовитися

Алкогольні напої, які завадють шкоди здоров'ю

8 лютого 2022, 18:18 comments2324
Поділіться публікацією:

Насправді, міцні напої, які продаються в більшості барів і клубів, мають від 40 до 45% алкоголю. Багатьом невідомо, що в деяких частинах світу існують небезпечні алкогольні напої, які можуть досягати вбивчих 96% міцності. Ось список із 7 алкогольних напоїв, які насправді можуть вас вбити.

Найнебезпечніший для здоров'я алкоголь: від яких напоїв краще відмовитися

Найнебезпечніший алкоголь у світі - Uncover Asia

1. Абсент

Абсент має досить мерзенну репутацію. Колись вважалося, що потужний зеленуватий спирт, виготовлений з анісу, полину та багатьох інших рослин, викликає цілу низку побічних ефектів, включаючи судоми, галюцинації, погіршення психіки та психоз.

Сумнозвісний зелений абсент історично розливається з концентрацією від 45 до 74% міцності, однак деякі сучасні сорти можуть досягати навіть 83-90% міцності.

2. Бакарді 151

Незважаючи на припинення випуску, цей популярний міцний ром продовжує вселяти страх у серця багатьох, хто пережив наслідки його вживання. Пляшка цього алкоголю оснащена спеціальним вогнегасником з нержавіючої сталі, який запобігає вибуху, якщо він коли-небудь зіткнеться з вогнем.

Barcadi 151 використовується в надзвичайно малих кількостях для приготування класичних коктейлів на основі рому, таких як Daiquiris і Cuba Libres, хоча деякі навіть подають їх у вигляді шотів.

3. Everclear 

Everclear — це бренд нейтрального зернового спирту, який шалено міцний. Через шалено високий вміст алкоголю продукт став культовим у поп-культурі, часто маючи горезвісну репутацію.

Не намагайтеся проаналізувати його смак, тому що якщо ви це зробите, вам, ймовірно, знадобиться пересадка язика.

4. Горілка Devil Springs

Горілка Devil Springs відома своєю 80% міцністю, що робить її однією з найсмертоносніших горілок на цій планеті. Люди рідко п’ють це прямо – якщо взагалі п’ють. Замість цього вони додають їх у соки та міксери в дуже малих кількостях або використовують для підпалу.

5. Дизель 190

Цей нейтральний зерновий спирт прозорий, безбарвний, але смертельний, з дуже високим вмістом алкоголю в межах від 75,5% до 95%.

Виготовлений в Америці та дистильований із 100% зерна, Diesel 190 є нейтральним спиртом високої стійкості. Одна-дві краплі спирту, який був створений з метою змішування, додає приємний присмак до коктейлів.

6. Самогон

Спочатку "самогон" був жаргонним терміном, який позначав високостійкий дистильований спирт, який зазвичай вироблявся без дозволу чи контролю уряду. 

Самогон зазвичай зустрічається в тих місцях, де споживання алкоголю було незаконним або надто дорогим, тому багато людей прагнуть зробити власний алкоголь для особистого споживання. Через недосвідченість і відсутність належного нагляду багато людей насправді померли від споживання цих саморобних спиртних напоїв — частіше від отруєння алкоголем.

7. Spirytus Rektyfikowany

Ця вбивча польська горілка не для слабонервних — навіть спроба вимовити її назву викликає запаморочення. 

Spirytus Rektyfikowany потужніший, ніж широко відомий Everclear, і існує (поки що) як найсильніший алкогольний напій у світі. Якщо ви коли-небудь купите собі пляшку, не прагніть випити її.

Раніше "Коментарі" повідомляли, як правильно поєднувати алкоголь та їжу, щоб не товстіти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

13 лютого 2022, 20:48

Любой алкоголь это яд! Алкоголь употребляют дебилы или дегенераты! Есть правда каста особенно конченных, которых нужно расстреливать на месте это те кто садиться пьяным за руль любого транспортного средства!


Новини