Головна Новини Дозвілля лайфхаки Найкращі місця для роботи, якщо ти вирішив стати фрілансером
commentss НОВИНИ Всі новини

Найкращі місця для роботи, якщо ти вирішив стати фрілансером

Спробуй поекспериментувати, якщо не можеш змусити себе працювати в квартирі

8 жовтня 2020, 12:41
Поділіться публікацією:

Талановиті люди, що вирішили випробувати свої сили в якості фрілансерів неодмінно зіткнутися з проблемою, де їм потрібно облаштувати своє робоче місце. Зрозуміло, не варто напружуватися, якщо у тебе залізна самодисципліна і затишна атмосфера вдома. Але якщо з цими пунктами проблеми, то за допомогою видання mport ми розповімо тобі, де можна спокійно попрацювати в наші дні.

Найкращі місця для роботи, якщо ти вирішив стати фрілансером

Де краще працювати фрілансеру

Природа

Використовуй цей варіант, якщо дозволяє погода. Зверни увагу, що за містом точно заважати ніхто не буде. Правда, доведеться заздалегідь запастися всім необхідним. Тобі знадобляться плед, термос з чаєм і що-небудь для перекусу. Цього має вистачити для виїзду на цілий день. Якщо є машина, то можеш ні в чому собі не відмовляти і взяти набір з складного стола і стільців або намет. Прихопи і пауербанк, щоб зарядки вистачило на довгий час.

Бібліотека

В читальних залах зазвичай є стерпний Wi-Fi і розетки. Також за необхідності можна скористатися принтером, а ще тут гарантовано тихо і ніхто не відволікає. У великих бібліотеках бувають навіть буфети — можна забезпечити себе хорошою обідньою перервою.

Музей

Це не жарт. Розміститися з ноутбуком можна в холі або зоні відпочинку. Тільки уточни у доглядачів, чи не заперечують вони. Можливо, доведеться заплатити за вхід, але в будь-якому випадку у тебе буде гарне робоче місце і, швидше за все, доступ до Інтернету. Зрештою, ніхто не забороняє попрацювати в парку біля музею.

ТРЦ

Цей варіант очевидним не назвеш, але зверни на нього увагу. У великих торгових центрах зазвичай є відокремлені лаундж-зони, де можна попрацювати в комфортних умовах. З їжею і розетками проблем не буде, в деяких ТЦ є і безкоштовний Wi-Fi.

Тепер ти знаєш, де можна спокійно попрацювати, якщо ти вирішив вирушити на вільні хліби і не маєш постійного офісу. Також видання "Коментарі" розповість, як на нас впливає робота в офісі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини