Головна Новини Дозвілля лайфхаки Лайфхаки для сексуального життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Лайфхаки для сексуального життя

У когось це трапляється щодня, у когось - раз на тиждень, а комусь щастить тільки в день народження. Але головне, що секс допомагає зняти стрес, приносить задоволення, об'єднує людей і допомагає зародитися новому життю.

26 грудня 2020, 20:50 comments1462
Поділіться публікацією:


Лайфхаки для сексуального життя

Фото: fazarosta

Не знімаємо шкарпетки

Згідно з дослідженнями, жінки набагато частіше досягають оргазму, якщо чоловік займається сексом в шкарпетках. Оргазм трапляється частіше і в випадках, якщо ноги самої жінки в щось одягнені — так вона відчуває себе захищеною і не відчуває холоду.

Як придушити блювотний рефлекс під час орального сексу

Так буває, коли щось потрапляє в горло занадто глибоко. Блювотний рефлекс зазвичай провокує неприємний звук. Як же цього уникнути? Якщо затиснути великий палець у кулаці — це допоможе придушити блювотний рефлекс. На кистях рук знаходяться безліч точок, які відповідають за діяльність тих чи інших процесів в організмі.

Використовуй свій мозок

Робін Вільямс якось сказав: "Бог дав чоловікові і мозок, і пеніс, але повноцінно користуватися чоловік може тільки одним з них". Задоволення, збудження, ерекція — все це відбувається в мозку. Сексуальне задоволення не залежить безпосередньо від рухів членом — важливі також смаки, запахи і відчуття. Дослідження доводять, що у чоловіків і жінок абсолютно різні запахи асоціюються з сексом: для чоловіків — це запах лаванди і гарбузового пирога, а для жінок — запах лакриці і огірка.

Робіть більше вправ для тренування області таза

Такі вправи можуть бути корисними не тільки в ситуаціях, пов'язаних з сексом — вправи на тазостегнову область допоможуть жінкам відчувати більш сильні і яскраві оргазми. Оргазм виникає навіть під час виконання таких вправ. Для чоловіків подібні тренування можуть вилитися в більш тривалий статевий акт.

Викидаємо підбори

Незважаючи на те, що сексуальний образ майже завжди асоціюється з високими підборами, подібне взуття може зруйнувати вашу здатність відчувати оргазм. Справа в тому, що більшу частину часу таз жінки знаходиться в такому положенні, в якому він частіше відчуває оргазм — тіло звикає до того, що незважаючи на положення тіла, нічого не відбувається. Коли справа доходить до сексу — тіло вже не може забути, що в цьому положенні оргазм не настає.

Їжте овочі

Хоча зелень і овочі не асоціюються з їжею, яку беруть з собою в спальню для заняття сексом, значне споживання цих продуктів має дуже позитивний ефект на сексуальне сприйняття. Перш за все, це позначається на стані шкіри, що робить її більш привабливою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини