Головна Новини Дозвілля лайфхаки 4 найпопулярніші гаджети для кухні в 2020 році
commentss НОВИНИ Всі новини

4 найпопулярніші гаджети для кухні в 2020 році

Ці речі оцінить кожна господиня

27 січня 2021, 23:40
Поділіться публікацією:

В цьому році у зв'язку з пандемією ми провели вдома більше часу, ніж зазвичай. Зазвичай ми щось робили на кухні аби здивувати свою родину. Аби перебування вдома було цікавим та зручним, ми використовували різноманітні гаджети. Про найкращі з них, які стали в пригоді багатьом господиням, ми вирішили розповісти.

4 найпопулярніші гаджети для кухні в 2020 році

Речі які полегшують роботу в кухні. Фото: rusolymp.ru

1. Форма для зберігання початих продуктів

Куди подіти овочі чи фрукти, які ми вже порізали? Через деякий час такі продукти втрачають свої властивості та смак. Аби запобігти цьому, було розроблено спеціальні силіконові ковпачки. Відтепер другі половинки продуктів не доведеться викидати в смітник.

4 найпопулярніші гаджети для кухні в 2020 році - фото 2

2. Дошка з підносом

Інколи нарізати велику кількість продуктів на звичайній дошці незручно. би усунути цю проблему, була розроблена дошка-піднос. Завдяки їй можна скинути всі інгредієнти, які ви нарізали одразу в ємкість та не зупинятися. Це зекономить час та нерви.

4 найпопулярніші гаджети для кухні в 2020 році - фото 3

3. Силіконові килимки для тіста

Зізнайтеся, що за період пандемії ви точно намагалися щось спекти. Проте у багатьох людей виникає проблема при замісі тіста. На допомогу приходить зручний силіконовий килимок, який легко вимити, на відміну від столу, на якому найчастіше проходить робота тіста. Також можна знайти килимки зі шкалою. Тоді ви бачитимете до яких розмірів потрібно розкачати пласт.

4 найпопулярніші гаджети для кухні в 2020 році - фото 4

4. Розсувна сушарка на мийку

Аби вода не стікала на полички та стіл, було винайдено спеціальну сушарку. Вона кріпиться на мийку та економить місце на кухні. Окрім посуду там можна сушити вимиті овочі та фрукти.

4 найпопулярніші гаджети для кухні в 2020 році - фото 5

Також сайт "Коментарі" розповідає про п'ять секс-міфів, через які страждають жінки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Шок Цена

28 січня 2021, 00:21

Спортивные мужские штаны по 115 грн РЕАЛЬНО НИЗКИЕ ЦЕНЫ Большой ассортимент https://invite.viber.com/?g2=AQAWEt9YQCTga0rRAR64A6cwMLcVu7rU9113IoVsRzEnYsm+qCAooMuvPGIROHpO


Новини