Головна Новини Дозвілля лайфхаки 7 лайфхаків як вибрати дитячий садок
commentss НОВИНИ Всі новини

7 лайфхаків як вибрати дитячий садок

Вибрати дитячий садок для малюка мамі часом важче, ніж вибрати собі чоловіка! Батьки, які прийняли рішення віддати малюка в садок, стикаються з питанням правильного вибору дошкільного закладу

12 листопада 2020, 14:43
Поділіться публікацією:


7 лайфхаків як вибрати дитячий садок

Фото: napolshu

Вибирайте садок близько до будинку

Для багатьох мам дуже важлива територіальна близькість до дитячого садка, наприклад, щоб в гарну погоду погуляти пішки до будинку. Для працюючих мам це також пріоритет, тому що вранці у них часто просто немає часу на метро або пробки.

Вибирайте садок разом з дитиною

Адаптувати дитину до дитячого садка потрібно поступово — перший раз проведіть у садку кілька годин разом з малюком, поступово збільшуючи час. Пізніше розпитайте дитину, що їй сподобалося, а що — ні? Уважно вислухайте малюка і робіть остаточний вибір з огляду на його думку.

Завітайте в садок несподівано

Несподіваний візит в дитячий садок дозволить вам багато чого зрозуміти. Якщо ви помітили, що вас не раді бачити, до вас налаштовані агресивно і не готові показати групи і кімнати дитячого садка, пояснюючи це "спеціальним днем відкритих дверей для батьків", можливо, варто насторожитися.

Переконайтеся у безпеці садка

Пам'ятайте, що в дитячому садку і на його території має бути чисто і безпечно. Зверніть свою увагу, щоб майданчик для денних прогулянок був закритий, чистий і безпечний, щоб поблизу не розташовувалася парковка або будівництво.

Переконайтеся в чистоті садка

Для кожної мами це особлива вимога. Безумовно, дитячий сад повинен відповідати санітарним нормам, мати чисті приміщення, свіжу постільну білизну.

Дізнайтеся про харчування

Не секрет, що сьогодні багато дітей страждають від харчової алергії, тому їх їжа повинна бути особливою. Уточніть, чи має садок можливість за окрему плату готувати для вашої дитини індивідуально (якщо це потрібно).

Дізнайтеся про медичну програму

Кожну маму турбує той факт, що діти, які відвідують дитячі установи, починають частіше хворіти. Тому важливо, щоб протягом всього року в дитячому садку дитину наглядали професійні фахівці — починаючи від педіатра та закінчуючи логопедом і психологом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини