Рубрики
МЕНЮ
Седлецкая Татьяна
Фото: cdn.lifehacker.ru
Зберегти свіжість і колір
Існує безліч прийомів, як запобігти потемнінню фруктів, але є один перевірений метод, який збереже їх свіжими до трьох днів. Тонкий шар оливкової олії або масла авокадо створить кисневий бар'єр, який не дасть фруктам окислюватися протягом ночі.
Як вибрати стиглий авокадо
Чи буде ваш авокадо стиглим і зеленим або коричневим і зіпсованим? Секрет вибору стиглих фруктів криється під стеблом. Якщо ви відірвете стебло і виявите яскраво-зелений колір, то все в порядку, тоді як коричневий колір вказує на перезрілий авокадо. Якщо стебло відокремити важко, значить, плід ще не дозрів — вибирайте такі авокадо тільки в тому випадку, якщо не плануєте використовувати їх протягом декількох днів.
Як прискорити дозрівання
Помістіть авокадо в коричневий паперовий пакет, щільно закрийте його і покладіть під прямі сонячні промені. Таким чином етиленовий газ, який природним чином виробляється фруктами під час дозрівання, прискорить процес.
Видалити кісточку без проблем
Забудьте про ложку! Замість цього використовуйте лезо гострого ножа, щоб проткнути кісточку. Потім просто поверніть і дістаньте ніж. Все просто, правда?
Дієта з авокадо
Авокадо багатий корисними рослинними жирами, які знижують рівень холестерину і допомагають знизити ризик певних захворювань, тому сміливо включайте даний плід у свій раціон харчування!
Новини