Головна Новини Дозвілля лайфхаки Готуємо велосипед до зими: кілька слушних порад
commentss НОВИНИ Всі новини

Готуємо велосипед до зими: кілька слушних порад

Слідуючи цим порадам ти зможеш більше не турбуватися за свій велосипед

16 липня 2020, 11:54
Поділіться публікацією:

На сьогодні існує безліч екстремалів, які люблять велосипедну їзду взимку. Але якщо ти до них не належиш, то тобі слід надійно заховати свій велосипед на зиму до настання тепла. Сьогодні ми розповімо тобі, як правильно зберігати свій велосипед взимку. В цьому нам допоможе портал mport.

Готуємо велосипед до зими: кілька слушних порад

Приміщення, в якому велосипед буде зберігатися

Мороз, волога і сонце є головними ворогами будь-якого велосипеда. Ідеальне місце для його зберігання — комора, підвал або гараж. Балкон є справжнім місцем загибелі твого вірного педального "скакуна".

Консервація

Байк потрібно протерти вологою ганчіркою. А ще краще — розібрати його і ретельно почистити кожну деталь. Після цього почисть цеп, змасти її, всі зірки та троси-переключалки. Ланцюг краще зняти або хоча б перемкнути передачі на найменші зірки. Для мастила  підійде будь-яке машинне.

Колеса

Якщо байк буде підвішений за раму, колеса можна накачати на 50%, цього буде цілком достатньо. Якщо ж велосипед буде стояти на своїх двох, то накачати їх слід на всі 100% — щоб не зіпсувати диски та гуму. А якщо на зиму ти взагалі знімеш колеса з велосипеда, то буде дуже круто.

Дотримуйся цих порад, і твій велосипед зможе без проблем пережити зимову сплячку. Також видання "Коментарі" повідомляло, що електричний велосипед вперше надрукували на 3D-принтері.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини