Головна Новини Дозвілля лайфхаки Джаз допомагає схуднути
commentss НОВИНИ Всі новини

Джаз допомагає схуднути

Музика здатна не просто дарувати нам різні емоції, але і допомагає рятувати від проблем, піднімати настрій і зміцнювати здоров'я

29 січня 2021, 04:00
Поділіться публікацією:

Дивна особливість джазової музики була виявлена дослідниками в ході спостереження за поведінковими звичками відвідувачів ресторанів.

Джаз допомагає схуднути

Дівчина (фото з відкритих джерел)

Було виявлено, що неспішні джазові мелодії розслабляючи діють на людину, він уповільнює внутрішні ритми і починає насолоджуватися їжею набагато повільніше, що перешкоджає переїдання.

Дієтологи запевняють — подібним чином діє музика в стилі лаундж або будь-яка інша повільна розслаблююча музика, в той час, як рок або панк музика, навпаки, підвищують темп прийому їжі і підсилюють апетит.

Цікаво, що швидка ритмічна музика також допомагає скинути вагу: якщо слухати її під час тренування результативність фізичної активності збільшиться в кілька разів, а ритми на низькій тональності прискорюють серцебиття, що ефективно при кардионагрузки.

Нагадаємо, легендарний британський рок-музикант, гітарист групи Queen Брайан Мей спільно з парфумером Серджіо Момо, засновником марки Xerjoff, випустив парфуми із запахом борсука. Про це інформує сайт Liveforlivemusic. Духи були випущені в криваво-червоному флаконі і отримали назву Save Me, в честь хіта групи Queen. Даний парфум має запах сандалового дерева і борсука. Також в ньому присутні нотки рожевого перцю, жасмину, цикламена, ромашки, туберози, мімози, іланг-ілангу, гарденії і мускусу.

Брайан Мей пояснив, що борсук є близьким йому за духом тваринам. Тому він і створив такий досить незвичайний аромат. Плюс до всього, за його словами, цей парфум дозволить почути запах британського села. Гроші, отримані з продажу кожної пляшки одеколону, підуть до фонду Брайана по захисту диких тварин під назвою Save Me Trust.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

30 січня 2021, 18:21

Натуральные сжигатели жира! За месяц -10 см в талии! Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини