Головна Новини Дозвілля лайфхаки Де зберігати гроші: п'ять надійних домашніх схованок
commentss НОВИНИ Всі новини

Де зберігати гроші: п'ять надійних домашніх схованок

Вибираючи місця для схованки потрібно мислити нестандартно

5 січня 2021, 15:05 comments1691
Поділіться публікацією:

Перше, що варто запам'ятати — не зберігайте вдома великі суми грошей, тому що постійно перебувати вдома не вийде, а замків, які не можна розкрити, поки не придумали. Якщо ж ви не довіряєте банкам і вважаєте за краще зберігати свої "скарби" вдома, тоді пропонуємо кілька варіантів схованок.

Де зберігати гроші: п'ять надійних домашніх схованок

де в будинку краще заховати гроші / фото: Sergey Nazarov/IStock

Акваріум, тераріум

Якщо замок в акваріумі для рибок грабіжники ще зважаться розпорошити, то в тераріум полізе не кожен. Гроші можна заховати в пакеті в конструкцію з каменів і рослин.

У пральній машині

Зніміть задню стінку пральної машини та помістіть туди гроші. Місце поряд з двигуном захищене від проникнення води. Упакуйте свої заощадження в пакетик і прикріпіть за допомогою скотчу, наприклад.

У бутафорській розетці

Встановіть одну або кілька таких розеток у квартирі. Можна в якості схованки використовувати й звичайну, тільки потрібно попередньо відключити електрику. Пакет з прикрасами або грошима розмістіть за пластиковою накладкою.

Банка з-під миючого засобу

Вона повинна бути непомітною, перебувати серед великої кількості інших банок і бульбашок, стояти не на самому доступному місці, наприклад, в шафці або під ванною.

У глобусі

У звичайному глобусі можна заховати цінні речі на час від'їзду або обладнати заначку. А щоб схованка ніяк не привертала увагу, цінності потрібно покласти в невеликий пакетик і акуратно приклеїти до стінки кулі за допомогою скотчу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що президент ГО Діловий клуб "Партнер", інвестиційний консультант Сергій Івагло розповів, в якій валюті найкраще зберігати гроші.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини