Головна Новини Дозвілля лайфхаки Дай собі хвилинку: як правильно перепочити під ча робочого дня
commentss НОВИНИ Всі новини

Дай собі хвилинку: як правильно перепочити під ча робочого дня

Короткі відпочинки не зашкодять робочому процесу, а навпаки посилять його ефективність

30 жовтня 2020, 15:11
Поділіться публікацією:

Багато з нас не вміють грамотно розділяти роботу і відпочинок. У процесі робочого дня нам просто необхідно іноді відволікатися, щоб розум відпочив і налаштувався на нову хвилю. Щоб ці короткі перепочинки приносили максимум користі, ми, за допомогою видання mport, розповімо тобі, як слід діяти.

Дай собі хвилинку: як правильно перепочити під ча робочого дня

Як відпочивати під час роботи

Тікай

Виходь офісу. Це ще легше зробити, ніж сказати — просто прогуляйся, пройдися пішки навколо будівлі без будь-якої мети. Для відновлення працездатності іноді просто необхідно хоча б на кілька хвилин вирватися з гнітючої обстановки.

Не обговорюй роботу

Під час твого законного відпочинку не треба обговорювати робочі справи з колегами. Переводь тему, не відповідай на телефонні дзвінки. В іншому випадку перерва стане просто частиною нескінченного робочого дня.

Рухайся

Більшість людей під час перерви залишаються на своїх місцях. Причому, сидять вони в тих же самих позах, що і всі інші робочі години. Запам'ятай, рух — це твій відпочинок. Встань, потягнися, зроби декілька простих вправ.

Глибоко дихай

Таке дихання прекрасно знімає напругу. Закрий очі, глибоко вдихай через ніс і повільно видихай ротом. Виконай це 3-4 рази, щоб відчути ефект.

Слухай

Закрий очі і слухай. Якщо навколо занадто шумно, просто сконцентруйся на одному зі звуків. Відмінний помічник — плейер. До речі, існує думка, що Моцарт і Ерік Клептон заспокоюють куди краще, ніж Sepultura і Cannibal Corpse. Але це вже на твій розсуд.

Тепер ти точно знаєш, як організувати собі відпочинок під час роботи. Завдяки йому ти зможеш без проблем продовжити, а потім і завершити виконання своїх обов'язків. Також видання "Коментарі" розповість, як заробити гроші не виходячи з дому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини